14/3/14

Η επανάσταση ξεκινά από τις καθαρίστριες

Ακολούθησαν τη σύσταση του Στουρν. Ανώνυμη Εταιρεία σύστησαν οι καθαρίστριες και προσέλαβαν το υπουργείο Οικονομικών για φοροτεχνική υποστήριξη. 

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ένας υπουργός που οι πρώτοι που κατάφερε ν' απολύσει είναι οι υψηλόμισθες καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες με τις παχυλές απολαβές;
Για τον καθαρισμό ακολουθούμε το δόγμα βόλεϊ. όπως οι βολεϊμπολίστες, έτσι και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν στη μέση -πίσω- μια πετσέτα και μ' αυτήν θα σκουπίζουν το χώρο τους. 

Οι σχολικοί φύλακες δεν χρειάζονται γιατί οι μαθητές θα οπλοφορούν και θα ξενυχτούν τα βράδια στα σχολικά κτήρια για εμπόριο κινητών, όπλων και ναρκωτικών.

Αν δεν απολυθούν οριστικά οι 50 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών κινδυνεύει σοβαρά το πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτός που το είπε δεν αποκαλύπτει το όνομά του.

Το πλεόνασμα θα δοθεί σε πρωτογενείς ευπαθείς ευαίσθητες ομάδες, που για τον Αντωνάκη είναι μόνο οι ένστολοι. Θα μοιραστούν 100 εκατομμύρια ευρώ για δώρο του Πάσχα. Και καλά οι αστυνομικοί με τόσα που τραβάνε στις διαδηλώσεις. Και ευπαθείς είναι και ευαίσθητοι που δέρνουν και γέρους και γριές. Άξιο το δώρο τους. Οι στρατιωτικοί όμως; Μήπως πρέπει πρώτα να κάνουν έναν πόλεμο για να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους; Μα, τότε θα την έχουν βολέψει με τα πλιάτσικα και τους βιασμούς. θα θέλουνε και δώρτο από πάνω;

Κάποιος μπέρδεψε τ’ αμελέτητα με τις αμυγδαλές: Ο υπουργός Εργασίας και Βρούτσης δήλωσε ότι κανένας άνεργος δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση του.

Πόσο περήφανη μπορεί να αισθάνεται η κυβέρνηση όταν η καλύτερη τιμή που μπόρεσε να πετύχει είναι να πάρει ο Λάτσης το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού για 80 € το τετραγωνικό μέτρο, με αντικειμενική αξία, φορολόγηση δηλαδή, 22 € το τ.μ. Μάνα γιατί με γέννησες αφού δεν είμαι Λάτσης;

Εντάξει, ρε παιδιά, λένε οι κυβερνητικοί. Εκλογές έχουμε, αλλά (γραμμή τους) μην ψηφίζετε πολύ πολιτικά, δεν υπάρχει μνημόνιο, τελείωσε. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε, καλοί μας άθρωπες, δεν θα σας μαυρίσουμε για το αν έληξε ή δεν έληξε το μνημόνιο. Σας λήγουμε για όσα έκαναν και τα δύο μνημόνια μαζί.

Ξεκίνησαν πάλι οι πίπες ν' αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα. Δηλαδή, καλέ μου κυβερνήτα, εμείς φταίμε που αγοράζουμε κάτι εισαγόμενο επειδή είναι πιο φτηνό από το ελληνικό; Πάντως συμφωνούμε στο "Ο επιμένων Έλλην νικά". Εσένα.

Η ΕΛΑΪΣ αποχωρεί από την Ελιά του Βενιζέλου. Όπως διευκρινίζει η ίδια, δεν την πήρε το Ποτάμι, ούτε φοβήθηκε τον αρχηγό των Δάκων τον ΑρχιΔάκο. Η ΕΛΑΪΣ αποχώρησε από την Ελιά εξαιτίας υψηλής οξύτητας στο χώρο. Ελιά – λάδι και λάδωμα – Η μίζα στο παράδωμα.

Δε φταίει η Μέρκελ γι’ αυτό που είμαστε. Φταίει γι’ αυτό που θα είμαστε αύριο.

Για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες έχουν τα στελέχη του Π.Ο.Τ.Α.Μ.Ι. θέσεις εργασίας. (Οι περισσότερες κρατικές)
-Πανελλήνιος Όμιλος Τηλεοπτικών Μέσων Αδήλωτης Ιδιοκτησίας-
(Κατά το  «Αδήλωτη Εργασία»)

Τρόπος του λέγεινγκ
Μάι νέιμ ιζ Ομόλογο. (Μποντ) Τζέιμς Ομόλογο. Άκτωρ 0-0-7

Ο Χρυσοχοΐδης μετά την εκτροπή της Ελιάς προχωρά και στην εκτροπή του Αχελώου κι ας τους το απαγορεύει το Συμβούλιο Επικρατείας. Πρέπει τα νερά του ποταμού (του Αχελώου) να ποτίζουν όχι την Αιτωλοακαρνανία, αλλά τον θεσσαλικό κάμπο, δηλαδή το βαμβάκι που πετάμε στα σκουπίδια και παίρνουμε τις επιδοτήσεις για ν' αλλάξουμε καλλιέργεια. Και αυτό το κάνουμε έχοντες σκοπόν ιερόν: η Θεσσαλία έχει τέσσερις νομούς και πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και ψήφους από την πτωχή -πλην όμως τιμία- Αιτωλοακαρνανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: