10/3/14

Εξαφανίστηκε αεροδρόμιο στη θάλασσα των Σπάτων

Ο Αντωνάκης απαίτησε από τη Μέρκελ δήλωση υποστήριξης στον Κουμουτσάκο. (Φέρεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στην Αττική)

Με εντολή Σαμαρά οι αποτυχόντες υποψήφιοι δήμαρχοι της ΝΔ θα αναγορεύονται αυτομάτως σε προέδρους των τοπικών επιτροπών του κόμματος στο Δήμο όπου κατέβηκα απότομα κι έσπασαν τα μούτρα τους.

Με εντολή Σαμαρά η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν κατεβαίνει υποψήφια στο δημοψήφισμα για την απόσχιση της Κριμαίας από την Ουκρανία και την ενσωμάτωσή της στη Σοβιετική Ένωση.

Ο Αντωνάκης απαίτησε από το σημερινό γιούρογκρουπ να καταδικάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα.

Ο Τόμσεν απαιτεί την αναδρομική ισχύ του άρθρου 4 δεν κατάφερε να επιβάλει ο Ανδρέας Παπανδρέου κάπου εκεί στο 1983. (Νόμιμη η απεργία μόνο αν έχει ψηφιστεί από το 50% +1 των εργαζομένων και όχι των συμμετεχόντων στη συνέλευση του σωματείου τους)

Η απεργίες θα επιτρέπονται μόνο Σαββατοκύριακα και αργίες.

Ο Βαγγέλας απαίτησε από τον Σκάι αναδάσωση στον Ελαιώνα.
Με τη νέα ανακεφαλαίωση τραπεζών, η Γιούρομπανκ παίρνει τον θεσσαλικό κάμπο και η Τράπεζα Πειραιώς την αποξηραμένη Κωπαΐδα.

Η Μισέλ ΑσημαΚοκούλου απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς τη διαγραφή του Ντίνου του κουφού από τις τάξεις της ΝΔ για συμβολικούς λόγους.
Νέο βιβλίο του Βαγγέλα Βενιζέλου: "Γεννήθηκα 17 κιλά".
Με εντολή Σαμαρά όταν στις ολομέλειες της Βουλή προεδρεύει ο Μαρκογιαννάκης οι ψηφοφορίες θα γίνονται με στρίψιμο νομίσματος. Κορώνα περνά ένα νομοσχέδιο, γράμματα γίνεται ονομαστική ψηφοφορία. Αν το νόμισμα σταθεί όρθιο τότε το νομοσχέδιο θεωρείται καταψηφισθέν(το).

Σειρά δωρεάν συναυλιών σκέφτεται να ξεκινήσει ο Γιώργος Νταλάρας στην Ουκρανία.

Εξαφανίστηκε καταδιωκτικό του λιμενικού στη θάλασσα τα κάναμε.

Ο Σίμος Ρεντίκογλου απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ σαφή καταδίκη της τρομοκρατικής εξαφάνισης του Μαλαισιανού αεροπλάνου.

Το πράσινο αντικείμενο που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα του Νότιου Βιετνάμ ανήκει στα συντρίμμια του Ήλιου του ΠΑΣΟΚ.
Αρνούνται να δουν υπολείμματα του Μαλαισιανού επιβατηγού αεροπλάνου οι προϊστάμενοι του αεροπλανοφόρου που το κατέρριψε. (Μετά φυσικά από ηλεκτρονική "τύφλωση")

Δεν υπάρχουν σχόλια: