26/2/14

Βρέθηκαν υδρογονάνθρακες στο λεβητοστάσιό μου

Ο Αντωνάκης ανακάλυψε μείωση της τιμής του φυσικού αερίου Ρωσίας κατά 15%. Θα δυσκολευτούν να το ανακαλύψουν αυτό το 15% οι καταναλωτές, αφού δεν αγοράζουμε πετρέλαιο μόνο από τη Ρωσία. Χώρια που η τιμή του φυσικού αερίου εξακολουθεί να είναι για την Ελλάδα πολύ μεγαλύτερη από τον μέσο όρο τιμής για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως σας είχαμε προειδοποιήσει, ο Αντωνάκης ανακάλυψε προεκλογικά πετρέλαιο. Ανακάλυψε ακόμα ότι από αυτό θα έχουμε έσοδα 150 δισ. €. Προτείνουμε με αυτά να δανείσουμε τη Γερμανία για να την έχουμε στο τσεπάκι μας.

Σε ιδιώτες σκέφτεται να δώσει ο Αντωνάκης και τη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας. Τότε η ΔΕΗ θα μετονομαστεί σε Δεν Έχουμε Ηλεκτρικό.

Πόσο καλά πηγαίνει η ΝΔ όταν ζορίζεται να βρει υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κόντρα στη Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και σφάζονται τα παλικάρια της αν θα υποστηρίξουν τον καραΠΑΣΟΚο Σγουρό ή όχι;

Με εντολή Σαμαρά από το Στρασβούργο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής (και θα μείνει υποψήφιος) θα είναι για τη ΝΔ ο ευρωβουλευτής της (!) Γιώργος Κουμουτσάκος. Η κ. Δούρου ευχαριστεί πολύ για την αβάντα αυτή. Ο απερχόμενος περιφερειάρχης κ. Σγουρός, αποχαιρετά κάμπους και βουνά της Αττικής.

Αντωνάκης: Ρε, Κουμουτσάκο, αφού με σταυρό δεν πρόκειται να ξαναβγείς ευρωβουλευτής, γιατί δεν κατεβαίνεις περιφερειάρχης στην Αττική, όπου κανείς δεν δέχεται να χάσει;
Κουμουτσάκος: Μην ανησυχείς, Αντώνη, θα χάσω εγώ.
Αντωνάκης: Γι’ αυτό είμαι σίγουρος. Σου έχω εμπιστοσύνη.

Στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας η ΝΔ πήρε Τομπούλογλου. Όπως αποδείχτηκε ψώνισε από σβέρκο και πληρώνει ακριβά για να τον …πουλήσει.

Οι ψυχίατροι θα βρουν την αιτία που άτομα σαν τον παραπάνω και τον Παπαγεωργόπουλο εκδηλώνουν τη λατρεία τους προς αυτούς ακόμα και την ώρα που τους μεταφέρουν στη φυλακή.

Σύντομο ανέκδοτο: Το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει 70-80 δήμους. Από την πρώτη Κυριακή θα πέσει το γέλιο.

Κι επειδή το ΠΑΣΟΚ προσφέρει απλόχερα το γέλιο, να σημειώσουμε ότι η υποψήφιά του στη Μάνδρα λέγεται Κριεκούκη. (Ερυθρές) Ναι, ναι, κατάλαβα, το ΠΑΣΟΚ στη Γλυφάδα θα κατεβάσει την κ. Δάφνη Ζωγράφου στη θέση του Βύρωνα Παπάγου.

Μην ξεχνάμε, ανήκε σε πρώην πρόεδρο της κοινότητας Ηλιούπολης το επώνυμο του Ζωγράφου, που αποσύρθηκε στο Μαρμάρι του δήμου Καρυστηναίων.

Επ’ ευκαιρία, η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη δεν θα κατέβει στη Ραφήνα, ούτε θα κατέβει υποψήφιος στην περιφέρεια Ηπείρου ο Δήμος Πάτρας (Δημοσθένης) στη θέση του συνονόματού του Δήμου Χίου. (συνεπωνυμία με τον γνωστό δημοσιογράφο)

Με τα ονόματα παίζει πολύ η νοηματική ανισορροπία που δημιουργεί την ευθυμία. Για παράδειγμα επί σειρά ετών βουλευτής της ΝΔ στη Χαλκιδική ήταν ο Αθηναίος Φλωρίνης που διετέλεσε και νομάρχης  Έβρου (ο Αθηναίος Φλωρίνης) και περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, αλλά και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. (Πάντα ο Αθηναίος Φλωρίνης) Για μια χιλιοστολισμένη γυναίκα λέμε ότι έχει πάνω της την Άρτα και τα Γιάννενα. Ο Αθηναίος Φλωρίνης ως τέως έχει πάνω του τη Μακεδονία και τη Θράκη.

-Ο θεσμικός ρόλος που παίζει το κόμμα στην αυτοδιοίκηση είναι συνταγματικά σαφώς καθορισμένος, αλλά διαφορετικός από κόμμα σε κόμμα. Τι παίζει, ας πούμε, το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτές τις εκλογές;
-Τα ρέστα του;

Με εντολή Σαμαρά φτιάχνεται νομοσχέδιο να έχει η Αθήνα δύο δημάρχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: