24/2/14

Βουλή κομμένη στην επιφάνεια Ρίμαν

Επειδή ελάχιστοι από τους τωρινούς βουλευτές προβλέπεται να επανεκλεγούν, θεσμοθετείται συνταγματικά Γερουσία 50 μελών μπας και περισωθούν μερικοί. Η εκλογή τους θα γίνεται με σταυρό Πρώτου Νεκροταφείου.

Γερουσίες είχαμε στα αρχαία χρόνια, είχαμε και το 1844 που καταργήθηκε το 1964, είχαμε και το 1929 που καταργήθηκε το 1935 με τη δικτατορία (κίνημα) Κονδύλη. Ζωή να 'χουμε να θυμόμαστε τις γερουσίες.

Θυμάμαι, στα πανηγύρια του χωριού και στις χριστιανικές γιορτές σπιτιού, αλλού καθόταν η γερουσία κι αλλού η νεολαί(ρ)α.

Όπως θα έλεγαν οι αρχάριοι ημών πρό-το-γονοι, με κρίση Αδ-Όνειδος πρέπει να εορτάζουμε την γεν..άθλιο ημέρα υπογραφής του πρώτου μνημονίου που εκείνος δεν υπερψήφισε.

Ο Λασκαρίδης του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου επιδικάζει πρόστιμα στον Real FM για ό,τι διενεργείται και από τηλεοπτικά κανάλια επειδή η δικαιοσύνη είναι τυφλή και ακούει μόνο ραδιόφωνο λες και η τηλεόραση δεν έχει ήχο. Τα πρόστιμα πέφτουν μόνο στον παραπάνω ραδιοφωνικό σταθμό και όχι σε άλλους, επειδή αυτός είναι πρώτος σε ακροαματικότητα και δεν είναι παράξενο να έχει φανατικό ακροατή τον Λασκαρίδη που αρνείται ν’ αλλάξει συχνότητα.

Καλό μας ΜΕΓΚΑ, το ότι μία κυβέρνηση είναι νόμιμα εκλεγμένη δε σημαίνει ότι αυτομάτως ό,τι κάνει είναι νόμιμο. Μην πούμε και ηθικό.

Ο Αντωνάκης παλεύει να ποροστατεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, μη γίνει ΠΑΣΟΚ και συγκεντρώσει το 48,07% του 1981. «Τα ποσοστά δε φέρνουν την ευτυχία» φέρεται να δήλωσε.

-Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία.
-Τα λίγα ή τα πολλά λεφτά;

Αντωνάκη, μετά τις διαπραγματεύσεις σου με την τρόικα μην κρύβεις τα προφυλακτικά, συγνώμη, τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Ο ΓΑΠ επέστρεψε στην Ελλάδα ως ΜΚΟ.

Ο Μπένι κατακρίνει τον ΓΑΠ που αν, κατά τη γνώμη του, είχε κάνει ΜΚΟ το ΠΑΣΟΚ τώρα δεν θα το ταλαιπωρούσαν τα χρέη του.

Ο ΓΑΠ αντιστρέφει την κατηγορία με σαφές υπονοούμενο για τον Μπένι που, κατά τη δνώμη του, δεν έκλεισε τυχαία το γυμναστήριο στα πρώην γραφέια του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Αν πριν «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΜΚΟ» είχαν πατάξει το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων η χώρα δεν θα έχανε 1,7 δισ. το χρόνο και δεν θα βρισκόταν τώρα στο άρμα του μονίμως διογκούμενου εξωτερικού χρέους. (Μόλις το είπα αυτό λιποθύμησα από πνευματική κόπωση)

Όταν πέφτει μία κυβέρνηση χώρας της ανατολικής Ευρώπης και ειδικότερα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ρίχνουν αγάλματα του Λένιν. Όταν πέσει η κυβέρνηση Αντωνάκη-Βαγγέλα ποια αγάλματα θα ρίξουμε εμείς;

Ο Βρούτσης επιμένει: «Με μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές και περεταίρω μείωση των θέσεων εργασίας τα ασφαλιστικά ταμεία θα θησαυρίσουν». Κάποιος μπέρδεψε τον Βρούτση με τον Προύτση.

-Αφού ο Γκύλφορντ έγινε οδός Γκυιλφόρδου, γιατί ο Προυστ να μη γίνει λεωφόρος Προύστη;
-Συγγρού;

Η επανεκλογή Πάχτα στο δήμο Αριστοτέλη είναι χρυσόδρομος, συγνώμη, μονόδρομος.

Πολλοί ακόμα δρόμοι του Πειραιά έγιναν μονόδρομοι, ακολουθώντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

«Κίνημα Δημάρχων» σκαρφίστηκαν Τα Νέα. Και καλά, νεοδημοκράτες δήμαρχοι πιέζουν το κόμμα τους να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Αττικής, λες και διαθέτει άλλο υποψήφιο. Σε λίγο θα μας πουν ότι πιέζουν και τον Σγουρό να καταδεχτεί να κατέβει υποψήφιος λες κι έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

Ο Σπηλιωτόπουλος δήλωσε α-σαφέστατα ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική αν αποτύχει ως δήμαρχος Αθηναίων. Δεν είπε ότι θα τα παρατήσει αν αποτύχει ως υποψήφιος δήμαρχος. Θα εγκαταλείψει την πολιτική αν εκλεγεί δήμαρχος και δεν θεωρήσει το έργο του πετυχημένο. Δεμασχέζης Ρενταλάρα ανήμερα.

Παίζει και ο έτερος Ιταλός τραγουδιστής ο Demashezeis Restournara, που σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος σε κάποια πόλη της Ελβετίας με πολλές τράπεζες Ελλήνων καταθετών.

Αν εκλεγεί Σπηλιωτόπουλος έχουμε αδελφοποίηση: Αθήνα - Βρυξέλλες περπάτα μ' ελβιέλες. (Καλσόνια κι ελβιέλες)

Από την επιφάνεια Ρίμαν, περάσαμε στην επιφάνεια Κρίμαν στο λαιμό σου, ή επιφάνεια Χρήμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: