3/2/14

Να γίνουμε Ισλανδία

Μόλις έφυγε ο Σαμαράς από την Κεφαλλονιά κρίθηκε ακατάλληλο το νερό του Ληξουρίου. Τώρα έγινε απρόσμενα νέος σεισμός σε πολύ μικρό εστιακό βάθος, δηλαδή τρομερός.

Μετά από ώριμη σκέψη, με εντολή πρωθυπουργού Σαμαρά μετέβη στην Κεφαλλονιά ο Δ-Ένδειας για να συλλάβει τον Εγκέλαδο που χαλάει την εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη και της κυβέρνησης στο Κολονάκι. 

Δ-ένδεια μεταναστών. Τι είπε ο απίθανος υπουργός ΠΡΟσαγωγής του ΠΟλίτη; «Δεν προσελκύουμε ποιοτικούς μετανάστες». (Ψηλούς, ξανθούς, με γαλανά μάτια και διδακτορικό)

Η ξεφτίλα των 58 συνεχίζεται: δήλωσε ότι θέλει να προσχωρήσει σ’ αυτούς και ο Βασίλης Λεβέντης. Λογικό, αφού είναι και λεβέντες και …

ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟ: Θα πολε/μάμε / έως / βγει δήμα/ρχος ο / Μπέος.

Ο Γιακουμάτος έχει ένα γηροκομείο για να εξασφαλίσει τα γηρατειά του. Κάποιο λάθος έκανε στο σχεδιασμό και σκέφτεται πώς δεν θα μετακομίσει στον Κορυδαλλό.

Δε ντρέπονται που το θεωρούν είδηση και το μεταδίδουν: «Βιομηχανία έχουν στήσει τα κυκλώματα με «μαϊμού» ζητιάνους». Τι λε, ρε παιδί μου! Μένω έκπληκτος!

Με εντολή πρωθυπουργού Σαμαρά ξεκινούν πάλι περιπολίες κυβερνητικών βουλευτών στις γειτονιές.

Και γιατί να γίνουμε Αργεντινή; Μπορούμε να γίνουμε Ισλανδία, που, όπως μπορείτε να διαβάσετε, ξεπουπούλιασε τους γύπες, των διεθνών αγορών και δεν της έκαναν τίποτα κι ας έχει αυτή η χώρα πληθυσμό όσο η Πελοπόννησος. Αφού δεν γίναμε Δανία του νότου, όπως ευχήθηκε ο ΓΑΠ, ας γίνουμε Αργεντινή, ας γίνουμε Ισλανδία, ας γίνουμε Βραζιλία, ας γίνουμε κάτι, ρε παιδί μου!... Εκτός αν, καλοί  μας μνημονιακοί, προτιμάτε να παραμείνει η χώρα μας όπως είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: