26/2/14

Το ΜΕΓΚΑ κατεβαίνει στις ευρωεκλογές

Ο Σταύρος Θεοδωράκης την ψώνισε. Αφού αθώωσε τηλεοπτικά τους λιμενικούς για το έγκλημα στο Φαρμακονήσι αποφάσισε να κατεβάσει την εκπομπή του στις ευρωεκλογές. Από συνταγματική πλευρά μπλέξαμε τα μπούτια μας. Δε Θα μας φανεί παράξενο αν σε λίγο οι εκπομπές μαγειρικής φυλάνε τις ακτές μας από παράνομη είσοδο μεταναστών και η επιτροπή διαιτησίας αναλάβει την είσπραξη εσόδων του κράτους. Ο Θεοχάρης θα αναλάβει προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου.

Μια και τ’ αναφέραμε, μετά το 2-0 ο Ολυμπιακός ζητά από τη Φούλαμ δανεικό τον Μήτρογλου μόνο για τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία το ίδιο ακριβώς ζητά κι αυτή. Προσφέρει στη Φούλαμ 6 βαθμούς για τη σωτηρία της από τον υποβιβασμό.

Μαύρο κλάμα στο ΠΑΣΟΚ, γιατί οι 58 θα υποστηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Θρούμπας, αλλά όχι με υποψήφιους που θα παίρναν τ’ αρχίδια τους από σταυρούς. Ακούσαμε πως οι 58 δεν θα κινητοποιήσουν τα χιλιάδες μέλη τους για προεκλογική αφισοκόλληση, μοίρασμα φυλλαδίων πόρτ-πόρτα, γέμισμα πούλμαν για συγκεντρώσεις επαρχίας και Αθηνών. Μεγάλη απώλεια. Ο Μπένι υπολογίζει ότι το κόμμα του (αν είναι δικό του) θα εκλέξει λίγο κάτω από έναν ευρωβουλευτές.

Επιτέλους καταλάβαμε γιατί λέγονται «Κίνηση 58». Επειδή 58 σταυρούς θα έπαιρνε ο καθένας τους όπου και να κατέβαιναν.

Και η θεία εξακολουθεί ν’ αναρωτιέται: «Πόσο καλά πηγαίνει μια χώρα όταν οι τροϊκανοί υπάλληλοι φοβούνται τις διαμαρτυρίες καθαριστριών του δημοσίου;»

Με τον Τόμσεν διαπραγματεύεται ο Χαζηδάκης αν θα έχουμε γάλα ημέρας, ο Τραμπουμπούκος δεν ξέρει αν θα έχουμε χάπια με το κιλό στα σούπερ-μάρκετ και ο φούρναρης δεν ξέρει τι να κάνει τη ζυγαριά του. Διακυβέρνηση επιπέδου καφενείου. Ούτε καν μπουρδέλου.

Κυβερνητικοί παράγοντες για να προλάβουν τους εισαγγελείς που τελευταία τους πήραν παραμάσχαλα, ψάχνουν σαν (;) ηλίθιοι απολογούμενοι τα χρήματα που έδωσαν στις αμαρτωλές ΜΚΟ και κάνουν τις αθώες περιστερές που αθωώνουν άλλους: «Δε μας δίνουν παραστατικά οι χώρες όπου υποτίθεται κατέληξαν τα χρήματα». Εντάξει οι του ΓΑΠ και του Στυλιανίδη δεν έθεσαν ποτέ ως προϋπόθεση για την επιχορήγηση μια θετική εισήγηση της ελληνικής πρεσβείας στη χώρα όπου υποτίθεται θα πήγαιναν τα χρήματα. Τώρα γιατί οι απίθανοι «ελεγκτές» δεν ζητούν τη γνώμη του εκεί πρέσβη για το τι έκανε ή δεν έκανε η ΜΚΟ στη χώρα όπου είναι διαπιστευμένοι;

Καλοί μας μαλάκες, το μόνο που μπορείτε να βρείτε και αρκεί είναι τι περιουσία είχαν οι επικεφαλής των ΜΚΟ πριν πάρουν το παραδάκι για τις φτωχές χώρες και τι μετά. Τι έξοδα είχαν πριν και τι μετά την επιχορήγηση. Ή να μας τρελάνετε θέλετε ή να μη βρείτε τίποτα.

Δε φτάνει που οι τροϊκανοί μίκρυναν το πλεόνασμα του Στουρν Σαμαρά, απαγόρευσαν το μοίρασμά του. Θυμίζουμε, κυρίως σε ένστολους έλεγε ότι ήθελε να το δώσει -λόγω ιδεοληψίας;- ο Αντωνάκης. «Δεν θα μοιράσετε το όποιο πλεόνασμα του 2013», είπαν οι …δάσκαλοι, «….γιατί θα έχετε χρηματοδοτικό κενό το 2014». Τώρα μιλάμε για κλαιώνασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: