28/2/14

Μας (τα) πήρε το ποτάμι.


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Κριτσιωτάκης τι είπε: «Η Ελιά ξεράθηκε γιατί δεν πρόλαβε να την ποτίσει το Ποτάμι».

Ελιά-ελιά και Βάγγο βασιλιά. (όχι Καρνάβαλο;) Σχετικό

Τα σημιτόπουλα από τις παχυλές αμοιβές στη ΝΕΤ του ΟΠΕΚ τώρα δούρειοι ίπποι. Εκτός αν ποντάρουμε στα κατσίκια. Σηκώνουμε τα παντελόνια, συγνώμη, τα μανίκια και: «Σταυρό-σταυρό-στον Σταύρο το θεό».

Παροιμία: «Οι μούτσοι που κοιτούσαμε γίναν καπετανέοι».

Οι 0,58 πρότειναν στον Σταύρο Θεοδωράκη εκτός από τις ευρωεκλογές να κατέβει και στην Κεντρική Μακεδονία για περιφερειάρχης, γιατί στο ΠΑΣΟΚ δεν κάθεται κανένα κορόιδο για υποψήφιος.

Χριστοφιλοπούλου: «Δεν θα δεχθούμε απολύσεις –από το Δημόσιο- μετά το 2014».

Και ποιος θα σε ρωτήσει, κυρά μου; Πρώτ’ απ’ όλα μετά το 2014 δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Διαφωνείς, ε; Ωραία, θα είσαι ακόμα στην κυβέρνηση. Τότε είναι που δε θα σε ρωτήσει κανείς ούτε εσένα, ούτε τον Βαγγέλα, ούτε τον Αντωνάκη. Όπως κάνουν πάντα μ’ εσάς, απλώς θα σας το ανακοινώσουν και θα σας ορίσουν εθελοντές να το κάνετε.

Ο Βρούτσης είναι δίκαιος απέναντι σε πλούσιους και φτωχούς. Μειώνει μεν τα οικογενειακά επιδόματα των φτωχών, μειώνει όμως και τις εργοδοτικές εισφορές των πλουσίων.

Κάποιος να πει του τραΜπουμπούκου Αδ-Όνειδος ότι όταν σε τηλεοπτικά παράθυρα χαρακτηρίζει ή και ρωτάει κάποιον απεργό αν είναι ΣΥΡΙΖΑ, δεν συμφέρει τη ΝΔ. Εκτός αν δεν τον ενδιαφέρει ή και το επιδιώκει. Να του θυμίζει κάποιος ότι όταν ο Πάγκαλος κάθε που έτρωγε γιαούρτι έλεγε ωρυόμενος κι αυτός «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ» τον έφτασε από το 4% στο 30.

Σαξές στόρι ως γνωστόν για τον Αντωνάκη ήταν το «βγαίνουμε στις αγορές», δηλαδή ξαναδανειζόμαστε χωρίς καν να γνωρίζουμε με τι επιτόκιο. Η επιτυχία του σαξές είναι μάλλον το ότι έχουμε στόρι. (κατεβασμένο;)

Γι’ αυτό εγώ παραμένω απαισιόδοξος και βλέπω το πορτοφόλι μου μισοάδειο. Η αισιόδοξη κυβέρνηση βλέπει το πορτοφόλι μου μισογεμάτο και με χαρατσώνει. Η πραγματικότητα είναι ρεαλίστρια: βλέπει το πορτοφόλι μου άδειο.

Ολυμπιακός Μάντσεστερ: Όταν οι Εγγλέζοι ανακάλυπταν τη μπάλα εμείς είχαμε αγοράσει τη μισή διαιτησία.

Άλλο ένα καλό της κρίσης είναι ότι μετά μια διαδήλωση-συγκέντρωση δεν πηγαίνουμε πια σε ταβέρνες, , αλλά σε σπίτια. Ο καθένας στο δικό του φυσικά, αφού κανείς της παρέας δε μπορεί να ταΐσει όλους τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: