25/2/14

ΜΚΟΤΕ

Πάμε και για ΜΚΟΔΕΗ, ΜΚΟΥΛΕΝ, ΜΚΜάους, ΜΚΟρα να φεύγουμε.

Τρεις εκλογές εκάθονταν και τηγανίζαν μούρα. Η μια κοιτά εν Δήμω της, η άλλη το Στρασβούργο, η τρίτη η φαρδύτερη την Περιφέρειά της.

Δεν ανησυχώ πια για το μέλλον. Ο Σίμος Ρεντίκογλου το ξεκαθάρισε: «Βρισκόμαστε κοντά στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση». Ουφ. Νόμιζα ότι θα βγούμε από τα μνημόνια.

Φιλοσοφία
Εκείνος που δεν ανησυχεί για το μέλλον είναι πια παραιτημένος. Αν όμως αρχίσει ν’ ανησυχεί για το παρόν πα να πει ότι διατηρεί κάποιες ελπίδες. Αν ανησυχεί και για το παρελθόν τότε καλό είναι ν’ αρχίσεις ν’ ανησυχείς εσύ αν είσαι κάπου κοντά του.

Κυνοσοφία
Οι ναζιστές ανησυχούν μόνο για το παρελθόν, γιατί το παρόν δεν τους αρέσει και μέλλον δεν έχουν.

Αμπελοφιλοσοφία
Αν δεν εκλέγονται με σταυρό οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων επικρατείας τότε θα παραμείνουν υπερψήφιοι; (Λεκτικό εύρημα, χα-χα, γελάσαμε και σήμερα, πώς τα λέω…)

Ρεπορτάζ στην α;ιθαλομίχλη
Γιατί εξαφανίστηκε ξαφνικά η αιθαλομίχλη πάνω από το λεκανοπέδιο Αττικής και τις μεγάλες πόλεις της χώρας;

Πιθανοί λόγοι:
1) Μαζί με το 2014 μπήκε και το τέλος της Άνοιξης.
2) Οι φτωχοί που έκαιγαν ότι έβρισκαν ξαφνικά σταμάτησαν να κρυώνουν, έχουν δηλαδή ανοσία στο ψύχος. (Ψυχρανοσία)
3) Οι παραπάνω φτωχοί τα κονόμησαν κι έβαλαν πετρέλαιο θέρμανσης.
4) Προχώρησε σε αμύθητες δωρεές ναυτιλιακού πετρελαίου και μαζούτ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, άρα από λαθρέμπορος είναι ο Ρομπέν των ζεστών.
5) Οι φτωχοί απέκτησαν δυνατή κοινωνική συνείδηση και προτίμησαν να δαγκώνουν το καυλί τους παρά να ρυπαίνουν το περιβάλλον.
6) Οι πλούσιοι από τζάκια απέκτησαν ξαφνικά κοινωνική συνείδηση και αποφάσισαν να μην ανάβουν τα τζάκια τους.
7) Ίσως δεν εξαφανίστηκε η αιθαλομίχλη, αλλά μόνο οι ειδήσεις γι’ αυτήν, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι και θέλουμε να βαδίσουμε ανεπηρέαστοι προς τις εκλογές, προς την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, προς του Διαόλου τη μάνα όπου προβλέπεται να μεταναστεύσουμε.

Ρεπορτάζ
Η κρίση, κρίση, αλλά εγώ αφήνω ένα-δυο ευρώ πουρμπουάρ στην ταβέρνα. Βέβαια δεν έχω λεφτά να κάτσω να φάω, αλλά αισθάνομαι άρχοντας.

Κραυγή αγωνίας
Εντάξει, με τις Μη, γαμώ το κερατό μου, αλλά πες μου, σ’ αυτή την ξεχαρβαλωμένη χώρα υπάρχει μία τουλάχιστον Κυβερνητική Οργάνωση;

Μπας και κονομήσουμε και καμία Μη Κυβερνητική Οργάνωση διακυβέρνησης της Ελλάδας για να προλαβαίνουν οι υπουργοί να κάνουν τις περατζάδες τους στα κανάλια;

-Ο Σαμαράς είναι ηγέτης ενός κόμματος της κεντροδεξιάς ή της καραδεξιάς;
-Υπάρχει κίνηση «Φόροι χωρίς μεσάζοντες»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: