20/2/14

Φούντα ήταν θα περάσει

Εγκεφαλικό επεισόδιο στη Βουλή από την Χρυσά Αυγά: σκέφτηκαν ταυτόχρονα και οι 9 μη υπόδικοι βουλευτές των μπράβων της νύχτας και τρελάθηκαν τα έδρανα που είναι καταδικασμένα ισόβια σε τέτοιες κωλοκαταστάσεις. Προβλέπεται να κοπάσει πρόσφατα, συγνώμη, σύντομα η έν(σ)ταση του φαινομένου.

Θα οδηγηθούν όλοι οι χρυσαβγάδες βουλευτές στη φυλακή; Η τυφλή δικαιοσύνη θα μας κουφάνει και τότε πώς θα συνεννοούμαστε;

Στον Κορυδαλλό για να φιλοξενηθούν κι άλλοι χρυσαβγάδες ετοιμάζεται άλλη μία όχι πτέρυγα, αλλά κοινοβουλευτική ομάδα.

Σύμφωνα με νέα αναθεώρηση του Συντάγματος και της οδού Ερμού, η ΝΔ είναι το πολιτικό σκέλος των ΜΑΤ και η Χρυσά Αυγά είναι οι καταδρομείς της αστυνομίας.

Μετά από μυστική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης (στη φωτογραφία) με καλυμμένα πρόσωπα (για ευνόητους λόγους) ανακοινώνουν ότι οι αστυνομικοί θα μπαίνουν στα τμήματά τους φορώντας κουκούλες στο κεφάλι για να μην τραβούν την προσοχή και να μην προκαλούν αντιδράσεις.

Η ΝΔ θα είναι πρώτη στις ευρωεκλογές. Συζητιέται στη Συγγρού στο εξής σενάριο: Με εντολή Σαμαρά ανακοινώνεται την Πρωταπριλιά ότι βρέθηκε πετρέλαιο στη θάλασσα της Μεσσηνίας.

Πώς γίνεται κύριε ΜΚΟ Σαχινίδη να επιδιώκει η κυβέρνηση την πολιτική σας δίωξη, ενώ ο Φούχτελ σας χάρισε 4 πυροσβεστικά; Μήπως στόχο έχουν τον Φούχτελ, αυτόν τον υφυπουργό Εργασίας της Μέρκελ; Μήπως επιδιώκουν την πολιτική δίωξη της ίδιας της Μέρκελ;

Ο Βαγγέλας θυμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ΚΟ δηλαδή Κυβερνητική Οργάνωση και όχι ΜΚΟ, όπως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μετά τις ευρωεκλογές.

Η κατάσταση στο Κίεβο είναι πεταμένη, συγνώμη, τεταμένη στο πεζοδρόμιο. Οι Ουκρανοί απαιτούν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι Ουκρανές έχουν ήδη από χρόνια μπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: