6/2/14

Καρυπήδημα

Ο Τσίπρας δεν πιστεύει στον Θεό, γι’ αυτό δεν Tον ακούει.

Ο Καρυπίδης είναι τόσο ηλίθιος που δέχτηκε να είναι υποψήφιος και του ΣΥΡΙΖΑ μετά από τόσους άλλους που «τίμησε». Όποιος δεν ξέρει να κρατά αποστάσεις από τον (ιδεολογικό) εχθρό του στο τέλος θα βγει από τους δικούς του προδότης ή από όλους τυχάρπαστος. Πάντως διαφημίζει τόσο πολύ την ηλιθιότητά του που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκλεγεί.

Θα κάνω και μία ασφαλή πρόβλεψη: Σύντομα θα γίνει σεισμός στην Κεφαλονιά.

Όπως ο ΤραΜπουμπούκος βρίζει τους γιατρούς για την κατάσταση στην υγεία μας, έτσι και ο Χρυσοχωμίδης την πέφτει στους σεισμολόγους για την κατάσταση στο Ληξούρι.

Ο Αντωνάκης ζητά ευρωπαϊκή βοήθεια-δάνειο με μνημόνιο για την ανοικοδόμηση της Κεφαλονιάς.

Με εντολή Σαμαρά οι κυριακάτικες εφημερίδες στην Κεφαλονιά θα μοιράζουν κουρτίνες, χαλιά, κατσαρόλες, πετρογκάζια, κλινοσκεπάσματα και σλιπινμπάγκια.

Στην Αθήνα έχουμε τόσα άδεια σπίτια που μπορούμε να φιλοξενήσουμε 5-6 Κεφαλονιές. Τους δίνουμε και άδεια, κλειστά μαγαζιά να δουλεύουν για να μη χρειάζεται να τους δίνουμε επίδομα.

Και η Τουρκία δέχεται να φιλοξενήσει Κεφαλονίτες σεισμοπαθείς. Τους περιμένουν Τούρκοι λιμενικοί στ’ ανοιχτά έξω από το Φαρμακονήσι.

Αν ο Αντωνάκης πίστευε ότι θα στεφθεί με επιτυχία η αντιμετώπιση των καταστροφών στην Κεφαλονιά δεν θα έβαζε επικεφαλής τον Χρυσοχολίδη, αλλά ένα κυβερνητικό στέλεχος της ΝΔ για να εισπράξει αυτός τη συμπάθεια.

Σύμφωνα με τη Μπιλντ είμαστε πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς. Μήπως η κ. Μέρκελ θέλει καμιά βοήθεια από εμάς τους πλούσιους; Ευχαρίστως να δίναμε μία από τις βοήθειες που πήραμε.

Νέο σχέδιο λύσης του Κυπριακού για να μην παραπονιούνται τα κατεχόμενα και να μπουν κι αυτά στο ευλογημένο μνημόνιο.

Μετά τη λύση και του Κυπριακού μεγαλύτερη εθνική διαφορά μας με την Τουρκία θα είναι τα σίριαλ που μας στέλνουν.

Οι Ρώσοι είπαν ευγενικά ότι δεν θα μειώσουν για την Ελλάδα την τιμή του φυσικού αερίου. Ο («Φοργκέτιτ») Αντωνάκης στρέφει την προσοχή του τώρα αλλού για να παρουσιάσει μια νίκη: να καταφέρει να μειώσει τις τιμές των τούρκικων σίριαλ. Δήλωσε σχετικά: «Ο Μπακλαβάς ήταν είναι και θα είναι ελληνικός, όπως και ο Mακεδονικός Χαλβάς». Αμέσως μετά τη μετάδοση της δήλωσης αυτής τρεις ζαχαροπλάστες στην Κωνσταντινούπολη και πέντε ψυχίατροι στην Αθήνα αυτοκτόνησαν.

Άκης: «Όταν έλεγα φέρτε πίσω τα κλεμμένα, εννοούσα τα μάρμαρα του Παρθενώνα και όχι τα χρήματα που έκλεψα εγώ από τα εξοπλιστικά προγράμματα».

Δε μας χέζεις, ρε Βαγγέλα με την «Ελιά» σου; Από πού κι ως πού Βαγγέλας, Σημίτης, Λοβέρδος και κάτι ορφανά Παπανδρεάκια φτιάχνουν ό,τι και οι Ιταλοί; Εκεί κυρίαρχη δύναμη ήταν το πρώην κομμουνιστικό κόμμα, όπως έγινε εδώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μας τρελάνετε ή μας έχετε για τόσο άσχετους;

Ονομάστε την «Ελιά» σας ΠΑΣΟΚΡΙΖΑ και είστε ειλικρινείς. Ρίζα της το ΠΑΣΟΚ. Μια ρίζα ελιά έχετε κ.τ.λ.

Ναι, ναι, ο Σημίτης προτείνει ως πολιτικό πρότυπο την κρεατοελιά.

Η τιμή του ψωμιού θα υπολογίζεται με το μισόκιλο για να φαίνεται χαμηλή.

Για τον ίδιο λόγο το λίτρο γάλα θα πωλείται σε δίλιτρο δοχείο για να φαίνεται περισσότερο. Μισογεμάτο δηλαδή και όχι μισοάδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: