25/2/14

Ντόρα πια….

«Δεν στοχεύω στο ευρωκοινοβούλιο» δήλωσε η Ντόρα. Πού στοχεύει είναι δύσκολο να προσδιορίσει κανείς, δεν ενδιαφέρει άλλωστε κανέναν καμία στόχευσή της, αφού δεν πετυχαίνει  διάνα τίποτα, ποτέ και πουθενά. Ρωτήστε και το φίλο της τον Χριστοφοράκο.
-Την πρώτη φορά που η πουλάδα (Αθηνά) πήρε υπουργική θέση ήταν το 1989 κι έπρεπε να τη διορίσει ο πατέρας της. (Υπουργείο Πολιτισμού) 
-Στόχευσε στη δημαρχία της Αθήνας ως εφαλτήριο για κάτι παραπάνω, κατά το κάν’ το όπως ο Έβερτ. την πέτυχε κατακέφαλα τη δημαρχία εκλέχτηκε σ’ αυτή τη θέση και: σήμερα ναι μεν είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος Αθηναίων, φέρει ισοβίωςόμως την πρώτη παραίτηση από αυτή τη θέση για υπουργική καρέκλα. Ούτε η ίδια θέλει να θυμάται τα κατορθώματά της εκεί.
-Στόχευσε στην πρωθυπουργία μέσω της θέσης του προέδρου της ΝΔ, αστόχησε και στα δύο.
-Ως αρχηγός κόμματος που έφτιαξε αμέσως μετά πήγε κατά διαόλου.
-Για να πετύχει τον τελευταίο στόχο της, να γίνει δηλαδή έστω επίτροπος της ΕΕ πρέπει να τη διορίσει ο Τσίπρας. Φρίκη.
-Το μόνο που κατάφερε ήταν να «διορίσει» το γιο της δήμαρχο Καρπενησίου, υπάρχουν αμφιβολίες όμως αν θα καταφέρει να τον αναβαθμίσει ως περιφερειάρχη.

Κανείς δεν ψάχνει πια το Ελλ. Ντόρα Ντο. Ας ασχοληθεί η κυρία με φιλανθρωπίες. Εκεί είναι δύσκολο να τα κάνει θάλασσα. Όχι πως δεν της έχουμε εμπιστοσύνη, μπορεί να το καταφέρει κι αυτό. Πάντως δεν είναι τυχαίο που προσέχει ο γέρος και δεν την μπλέκει σε επιχειρήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: