14/2/14

Να καεί σα ΓΚούρδος ο Μπαλούρδος

Ο Σύνδεσμος Αστυνομικών Δουργουτίου διαμαρτύρεται στην τηλεόραση του Άλφα που -κατά τη γνώμη τους- δείχνει στο δελτίο ειδήσεων  "...συναδέλφους μας να δέρνουν αλύπητα συμπολίτες μας που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά μας τους γονείς τους να δέρνουν κι άλλους και μάλιστα έξω από το σπίτι".

Η Λέσχη Οδοντιάτρων Αγουλινίτσης διαμαρτύρεται στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που το ΜΕΓΚΑ μεταδίδει σίριαλ που εμφανίζει έναν συνάδελφό τους ως πόντιο.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Ψηφοφόρων Ελλάδος διαμαρτύρεται για τις λίστες επικρατείας. "Απαιτούμε να σταυρώνουμε και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου επικρατείας. Με τη λίστα χάνουμε υποσχέσεις, ρουσφέτια αλλά και χρήματα από υποψήφιους που παλεύουν να εκλεγούν".

Η Ομοσπονδία Πούστηδων Ημέρας διαμαρτύρεται για κάποιες σόκιν σκηνές σε ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του '60. "Δε θέλουμε να τις βλέπουν τα παιδιά μας και μετά να μας  λένε "Βρε, δε ντρεπούστε τέτοιοι που 'στε" και άλλα τέτοια υπονοούμενα".

Και η Μέρκελ διαμαρτύρεται. Μας τρέχει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια επειδή έχουμε πρωθυπουργό αντιμνημονιακό.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατεβαίνει υποψήφιος επειδή αγαπάει την Αθήνα που τον απατά με άλλον.

Βρέθηκαν πέντε δήμοι της χώρας όπου δεν προβλέπεται να κατέβει αντάρτης νεοδημοκράτης υποψήφιος. Στο δήμο Αθηναίων θα κατέβουν άλλοι τρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: