9/1/14

Μπορούμε να κλαίμε και χωρίς αιθαλομίχλη

Όταν θα φεύγουν με ελικόπτερα πώς θα αισθάνονται όσοι πήραν μίζες για την προμήθειά τους;

Επιτέλους ο Αντωνάκης έγινε πρόεδρος της Μέρκελ. Μίλησε και στο κωλάδικο των επιτρόπων. Στο κολλέγιο. Ο Μπαρόζο με τη σειρά του είπε καταδίκασε στο κωλλαδικέγιο των επιτρόπων και στις κάμερες όσους απειλούσαν ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να βγει από την ευρωζώνη. Δηλαδή βρήκε τραυματία την αφέντρα Μέρκελ και τη χτυπάει αλύπητα.

Ο Δένδιας κατηγορεί τον Αθανασίου επειδή ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν επέστρεψε από την άδεια που του έδωσαν. Όταν ήταν ο ίδιος υπουργός Δικαιοσύνης οι κρατούμενοι την έκαναν από τη φυλακή μεγαλοπρεπώς με ελικόπτερο.

Η Τρέμη μας ενημέρωσε ότι οι οργανώσεις της νεο-τρομοκρατίας περίμεναν την κοπάνα του Ξηρού για να ενωθούν. Όπως και τα κόμματα της δεξιάς περιμένουν την απόδραση του Αντωνάκη από την ενεργό πολιτική για να ενωθούν εις σάρκα μίαν. Λες και τους ενδιαφέρει. Πάντως ο Ξηρός έκανε το κομμάτι του. Τη μέρα που ο Αντωνάκης χριζόταν επίσημα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι Τρέμες ασχολούνταν με κάποιον Ξηρό, κάποιον Δένδια και κάποιον Αθανασίου αν λέμε σωστά το όνομα.

Ο Στουρνάρας κρύβει επιμελώς ότι στη θέρμανση στόχος του ήταν η μείωση εισαγωγής των καυσίμων, αφού άλλες εισαγωγές δε μπορούσε να κόψει. Δεν το λέει όμως, μας ρίχνει αιθαλομίχλη στα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: