8/1/14

Εφορία χώρα μαγική

Δεν μαζεύει μόνο η ΔΕΗ φόρους. Φροντίζουν γι' αυτό και τα νοσοκομεία. Το 25ευρω αφαιρέθηκε από τις αρμοδιότητες των νοσοκομείων, όχι όμως από της Υγείας. Μεταφέρεται στην αγορά καπνού, ώστε να μειωθεί αυτή η κακή συνήθεια και ακολούθως η εκπομπή αερίων και στερεών που δημιουργούν την αιθαλομίχλη.

Καπνιστήρια έξω από κάθε νοσοκομείο. Είσοδος εκεί 30 €.

Τα τσιγάρα δεν θα πωλούνται πια μόνο σε πακέτα, αλλά και με το κομμάτι.

-Τι κάνουν τώρα όσοι υπερασπίζονταν το 25ευρω εισιτήριο στα νοσοκομεία;
-Παρέα στον Άδωνιν.

Οι νομοθετικές ή υπουργικές ρυθμίσεις όταν είναι πιστές στις μνημονιακές υποχρεώσεις δεν είναι ωραίες για το λαό, ούτε φυσικά για τα μνημονιακά κόμματα που χάνουν ψήφους. Αν οι ρυθμίσεις αυτές είναι μεταφράσεις εντολών άλλων τότε μοιάζουν κι αυτές με τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές κι όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι' αυτό που κάνουμε αλλά και γι' αυτό που δεν κάνουμε. (Μολιέρος)

Δεν πληρώνουμε ΦΠΑ μόνο γι’ αυτά που αγοράζουμε, αλλά και γι’ αυτά που δεν αγοράζουμε.

Δεν χρωστάμε μόνο τα δάνεια που πήραμε, αλλά και αυτά που εν πήραμε ακόμα.

Πληρώνουμε φόρο 23% για τις αποδείξεις που πήραμε, αφού ψωνίσαμε και πληρώσαμε, αλλά πληρώνουμε και φόρο 22% για τις αποδείξεις που δεν πήραμε, επειδή μας λείπουν, ασχέτως του αν δεν ψωνίσαμε.

Καταργείται ο φόρος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης από το Πάσχα μέχρι το Δεκαπενταύγουστο.

Αν στις εισόδους τηλεοπτικών καναλιών έμπαινε συμβολικό εισιτήριο μισό ευρώ, με τόσους θαμώνες που πηγαινοέρχονται γύρω-γύρω οι εισπράξεις θα είχαν λύσει το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: