31/1/14

Πρωτογενές πλεόχασμα.

Τίτλος που απορρίψαμε: «Πρωτογενές Πλέον Άσμα»

Κάρας: «Δε μπορούμε ούτε ως Ευρωκοινοβούλιο ούτε ως κυβέρνηση Αντωνάκη Βαγγέλα να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση επειδή ο Τσίπρας μας κρατάει κρυφές τις λύσεις. Τι να κάνουμε κι εμείς;»

Θεοχάρη στα λεφτά μας: «Η Τρόικα πέθανε. Ζήτω η ΔΟΫκα».

-Πώς πέρασε η βδομάδα;
-Ούτε φόρος στον κόρφο σου.

Πού να τρέχουμε να πληρώνουμε καλέ μας, Θεοχάρη στην τσέπη μας!... Δεν αξίζει το φόρο.

Αμέσως μετά την επίσκεψη Σαμαρά στο Κεφαλονήσι βγήκε ακατάλληλο το νερό στο Ληξούρι.

Τελικά το μόνο καλό από το σεισμό είναι η διακοπή οδικής σύνδεσης Αργοστολίου-Ληξουρίου.

Μαξίμου: «Εξ αιτίας προεκλογικού φόρτου εργασίας, από δω και πέρα όπου γίνεται σεισμός θα πηγαίνει μόνο το πρωθυπουργικό αεροπλάνο άδειο, χωρίς τον πρωθυπουργό. Έτσι κι αλλιώς η επίσκεψη είναι συμβολική».

Όσο τρέχαμε στο Σύνταγμα η ΝΔ έβγαινε πρώτη στις δημοσκοπήσεις. Τώρα που το περιορίσαμε λίγο το πράμα την γκρεμίσαμε στη δεύτερη θέση.

Ο Βενιζέλος κοντά στους 58. Φτάσαμε στο 108. Να τ’ αφήσω;

Ρε, τι μου θυμίζει; «Αμερικανική έκθεση αναφέρει ότι τα αφγανικά υπουργεία δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν σωστά τη βοήθεια εκατομμυρίων δολαρίων που αποστέλλεται στο Αφγανιστάν από την αμερικανική υπηρεσία για τη διεθνή ανάπτυξη».

Σοφή συμβουλή: Αντωνάκη, κάνε εκλογές τώρα, ώστε να έχεις να ελπίζεις ότι θα μπορέσεις να εκπληρώσεις μία υπόσχεσή σου, την «Εκλογές το 2016». Όταν έρθει αυτή η χρονιά θα το ζητήσεις από τον τότε πρωθυπουργό Τσίπρα και αν αρνηθεί να προχωρήσει σε -πρόωρες έστω- εκλογές θα πεις ότι δεν φταις εσύ για την αθέτηση της υπόσχεσής σου.

Οι τσάμπα πάμπλουτοι εξακολουθούν να δανειοδοτούνται: «Δυο Πόρσε έχει η ζωή / (χαρισάμενη) άνοιξα μια και μπήκα». (Στη φυλακή)

Οβελίξ: «Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες. Τα υποβρύχια τα παίρνουν και γέρνουν».

Από ηθικής απόψεως τα συγχαρητήριά μας που απέδωσαν στα ελληνικά σε «Μάνου Λίτσα» το «Μάμα Τσούλα» του παλιού τραγουδιού που χρησιμοποιείται για διαφήμιση του Τζάμπο.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρέδωσε το μάθημα στο οποίο εμπέδωσαν Μπερλουσκόνι και Ολάντ: «Από μια ηλικία και πάνω για να βγάλεις καλή γκόμενα πρέπει είτε να έχεις πολλά λεφτά, είτε να κυβερνάς τη χώρα σου».  Ο Μπερλουσκόνι χρειάστηκε να πληροί και τις δύο προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: