28/1/14

Ευρώ, το αντεθνικό μας νόμισμα

ΚΥΝΙΚΟΣ: Δεν έχω μία ή δεν έχω ένα;

Μπα; Οι Ουκρανοί θέλουν να απαγκιστρωθούν από τη Ρωσία και να προσκολληθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Γίνεται να κάνουμε αμοιβαία μεταγραφή; Να πάμε εμείς με τους Ρώσους που έδιναν τα διπλάσια για το ΔΕΣΦΑ το δίκτυο φυσικού αερίου απ' όσο το ξεπούλησε ο Αντωνάκης στους Αζέρους δηλαδή στους Αμερικάνους. Ας πάνε οι Ουκρανοί στη θέση μας στην ΕΕ Για να τους κάνουμε τη χάρη να τους δώσουμε τη θέση μας θα ζητήσουμε λίγες από τις Ουκρανές για να ξεχαρμανιάζουμε.

Σαμαράς: Άμεσα στους πληγέντες από το σεισμό στο Κεφαλονήσι πακέτο βοήθειας της Βόνταφον. Η διανομή θα ξεκινήσει από την Πύλο της Μεσσηνίας και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Τι κοινό έχει ο Όλι Ρεν με τον Αχελώο; Κάθε τόσο λέει πότε θα γίνει ο διακανονισμός του χρέους της Ελλάδας και μου θυμίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου να εξαγγέλλει την εκτροπή του Αχελώου.

Οι τροϊκανοί πριν προτείνουν υποχρεωτικά στον Δον Στουρνάρα Ντε Λα Σαμαρά Βενιζέλο νέα μέτρα συμβουλεύονται στον ΣΕΛΠΕ, τον Σύνδεσμο Επικινδύνων Λόγω Παρατεταμένων Εσόδων. (Λέγονται χαϊδευτικά και Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος)

Ο Βαγγέλας μας βεβαιώνει ότι διάγουμε «…το εξάμηνο της οριστικής εξόδου από το μνημόνιο και την κρίση». Μάλλον για το ΠΑΣΟΚ μιλάει που, πράγματι, σε λιγότερο από 6 μήνες δεν θα βρίσκεται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι δεν θα έχει καμία σχέση με μνημόνια και κρίσεις. Καθόλου απίθανο να μην εκπροσωπείται καν στην επόμενη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: