27/1/14

Εθνικό μας νόμισμα είναι το χρέος. Το ευρώ είναι εθνικό μας θέμα

Ο Αντωνάκης επιμένει: «Η κυβέρνηση σίγουρα θα εξαντλήσει την τετραετή θητεία της, εκτός βέβαια κι αν γίνουν πρόωρες εκλογές».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το φυσικό περιβάλλον του δεν σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο Αντωνάκης διαμαρτύρεται για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τη ΝΔ δεύτερη. Να μην γίνονται οι δημο(σ)κοπήσεις, είπε, με απλή αναλογική, γιατί έτσι η χώρα θα οδηγηθεί στην δημο(σ)κοπική ακυβερνησία. Κανονικά, συνέχισε ο Αντωνάκης, θα πρέπει να δημοσιεύεται από τις δημοσκοπήσει ο μέσος όρος του ποσοστού κάθε κόμματος στις τελευταίες εκλογές και στην τελευταία μέτρηση.

Οικονομική εξόρμηση με κουπόνια οργανώνει ο υπουργός Προφυλάκισης του πολίτη για να μαζευτούν 4 εκατομμύρια ευρώ για τις επικηρύξεις των ελευθερωμένων (όχι ελεύθερων) τρομοκρατών.

Η Μέρκελ απαγορεύει το κούρεμα του χρέους, το οποίο όμως άμα δεν κουρευτεί σύντομα και μάλιστα γουλί θα φάει αποβολή.

Κάντα(ς) Περμέ: "Άμα δεν παίρναμε μίζες δε θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας".

Το νέο σχήμα Κουβέλη Λοβέρδου θα λέγεται "ΚουΛό". Αν θεωρηθεί αδόκιμο ο Δον Κυρ Φώτης θα πάει στο ευρύτερο "Δημοκρατική Αχρηστερά".

Αν το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με την τρόικα προβλεπόταν θετικό για την βολική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, τότε γιατί να μη θέλει η ΕΕ να διαπραγματευθεί πριν τις ευρωεκλογές; Γιατί να μη θέλει η τρόικα να κάνει καλό στα δικά της παιδιά;

Μέρκελ: "Ωραία δικά μας παιδιά βρήκαμε. Μετά τις ευρωεκλογές Αντωνάκης και Βαγγέλας θα ζητάνε να τους διορίσουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση."

Ο Άδωνης δήλωσε ότι άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα φύγει και αυτός από την Ελλάδα. Και μόνο αυτή η υπόσχεση κάνει πολλούς που δεν το σκέφτονταν να ψηφίσουν τώρα ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: