24/1/14

Αλλαγή εδώ και δώρα

Η Τουρκία για να εκδώσει τον Φιλιππίδη στην Ελλάδα ζητά γι’ αντάλλαγμα δύο πράκτορές της: τον Κιουταχή Μπέη και τον Δόξα Δράμαλη.

Ο GAP δηλώνει ασύλληπτο μέλος της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ που διαφεύγει στο εξωτερικό.  Πολλοί συγκρατούμενοί του στο κίνημα τον διαψεύδουν. «Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο, την έλλειψη, την παραβολή και υπερβολή του, όλες δηλαδή τις γεωμετρικές καμπύλες εξουσίας του», δήλωσαν στελέχη του που παραμένουν εγκλωβισμένα στην Ελλάδα, στο κελί «Κυβέρνηση».

Ο Αντωνάκης είναι μοναδικός. Κατάφερε να μειώσει τα εισοδήματα των Ελλήνων περισσότερο απ’ όσο ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, κατάφερε να φέρει πάνω από 10% τους ανύπαρκτους μέχρι να κυβερνήσει αυτός ακροδεξιούς, κατάφερε να κάνει τους αριστερούς πρώτο κόμμα. Ο Μάγος του Οζ του βγάζει τη μπερούκα. Η Ισπανία κατάφερε μεν και βγήκε εκτός μνημονίου, η Ελλάδα του Αντωνάκη όμως κινδυνεύει να βγει εκτός ΟΥΕΦΑ.

Πόσο πετυχημένος υπουργός είναι ο Μπουμπούκος που δε σκέφτηκε να προτείνει το μέτρο των 5 λεπτών στο πακέτο τσιγάρα, ώστε να αποφύγει η λαϊκή δυσαρέσκεια με το 25ευρο εισιτήριο στα νοσοκομεία και να έχει έτσι το κράτος αυξημένα έσοδα; Πόσο πετυχημένος είναι όταν ακόμα επιμένει ότι έπρεπε να ισχύσει το 25ευρο; Εκτός αν σκέφτονται να το θέσουν σε ισχύ αργότερα. Τότε ο Μπουμπούκος είναι και μαρτυριάρης.

Πόσο πετυχημένος υπουργός είναι ο γιος του Βαρβιτσιώτη όταν λέει σε εκπροσώπους κατοίκων νησιών ότι η ακτοπλοϊκή τους σύνδεση με τον Πειραιά δεν είναι δική του αρμοδιότητα, αλλά των εφοπλιστών; Και τι πολιτικό κεφάλαιο είναι όταν η προηγούμενη φορά που απασχόλησε τον τύπο ήταν για τα λουλούδια που πέταγε στην Πάολα; Φυσικά έκοψε και την ακτοπλοϊκή σύνδεση των παράνομων μεταναστών με την ανθρωπιά.

Πόσο πετυχημένος είναι ο κυρ-Βαγγέλας ως υπουργός Εξωτερικών όταν η διπλωματία της χώρας μας θεωρείται αδρανής και αφήνει αναπάντητη την συστηματική ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας από ανταγωνιστές μας όπως η επίσημη Τουρκία;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας ξεπάτωσε μεγαλώνοντας το χρέος της χώρας μας, την οποία ταυτόχρονα κατέστρεψε ώστε να μην μπορέσει ποτέ να ξεχρεώσει. Αν δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να σωθούν περιστασιακά κάποιες τράπεζες της Ευρώπης ας τον κατασκεύαζαν.  Το ότι έτσι κερδίζουν μόνο οι διεθνείς τοκογλύφοι που λέγονται χαϊδευτικά αγορές δε σημαίνει ότι κερδίζει κάτι η ευρωπαϊκή ιδέα.

Αποκάλυψη: Βρέθηκε οδηγία δωσίλογων για κομματάρχες τους, τι να λένε στο λαό παραμονές εκλογών στην περίοδο της κατοχής: «Μην ψηφίσετε ΕΑΜ, γιατί θα φύγουν οι Γερμανοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: