18/1/14

Η Κυβέρνηση είναι πια στα χέρια της Δικαιοσύνης


Ο Κάρολος Παπούλιας απέκλεισε πρόωρες εκλογές για επιλογή προέδρου της Δημοκρατίας, τουλάχιστον στην Ελλάδα, εκτός αν γίνουν.




Δεν κόβονται άλλο οι συντάξεις. Απλώς θα γίνεται ευθανασία σε όποιον κλείνει τα 80.

Κύριε Αντωνάκη, τι τραβάμε και δεν το μαρτυράτε!..

Χαίρομαι που έχουμε πρωθυπουργό από τη λεβεντομάνα Κρήτη: τον Αντωνάκη.

Γιατί, κύριε Αντωνάκη και κυρ-Βαγγέλα, θέλετε να μας απαλλάξετε από τα μνημόνια, αφού, όπως λέτε, μας κάνουν καλό; Μήπως δε μας αγαπάτε;

Κύριε Αντωνάκη, αληθεύει ότι οι προεκλογικές παροχές σας από το πλεόνασμα θα είναι μόνο για τις τράπεζες; Αν είναι έτσι πόσες ψήφους υπολογίζετε ότι θα σας φέρουν και από πού; Τις είχαν κατατεθειμένες ή εκδιδόμενες σε ομόλογα;

Πώς θα γίνει, κύριε Αντωνάκη μας, να μειωθούν οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές και να μη μειωθούν οι συντάξεις και οι παροχές υγείας;

Γιατί, κύριε Αντωνάκη, οι μνημονιακές εφημερίδες δεν δημοσιεύουν πια τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που παραγγέλνουν;

Το στρατηγικό κόλπο του Αντωνάκη είναι σατανικό: δεν έχει πετύχει τίποτα πουθενά, κάτι που οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ να του πάρει την εξουσία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.  Έτσι θα αδρανοποιηθούν τα στελέχη του και θα γίνουν μαλθακοί, ώστε αν πέσουν ξαφνικά λεφτά από τον ουρανό δε θα μπορέσουν να αμυνθούν και θα χάσουν στις επόμενες εκλογές. Δεν γνωρίζουμε ούτε τη συνέχεια ούτε τη χρησιμότητα αυτής της σατανικής ομολογουμένως σκέψης του Αντωνάκη.

Πριν από λίγο ο Σατανάς διαμαρτυρήθηκε αυτοπροσώπως και αυτοκεράτως. Ζητά να σταματήσουμε να τον μειώνουμε χαρακτηρίζοντας με το όνομά του σκέψεις σαν την παραπάνω.

Δάνεια παίρνουν μόνο οι πλούσιοι και τα πληρώνουν μόνο οι φτωχοί.

«Τα λεφτά δεν φτάνουν για όλους», λένε οι τραπεζίτες και δίνουν θαλασσοδάνεια μόνο στους πλούσιους. Συμφωνούμε, γιατί ναι μεν δεν πρόκειται να σου τα επιστρέψουνν ποτέ, αλλά καλύτερα να σου χρωστάνε λεφτά επιφανείς άνθρωποι, παρά να έχεις να λαβαίνεις από παρακατιανούς.

«Με εμάς στην εξουσία», είπε ο Αντωνάκης. «…έχουμε για πρώτη φορά ενδιαφέρουσες ευρωεκλογές. Όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτές τις εκλογές είναι υπέρ μας, εκτός βέβαια από το αποτέλεσμα.»

Βρέθηκε επιτέλους γιατί ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν επέστρεψε στη φυλακή: επειδή είχε πάρει άδεια. Άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: