12/1/14

Βαγγέλα Αντωνάκη, από το Κολονάκι

Ο Αντωνάκης με τον Βαγγέλα συγκροτούν συμβούλιο απασχόλησης. Αν καταλαβαίνουμε καλά θέλουν κάτι να τους απασχολεί για να μη βαράνε μύγες, αφού ο Στουρνάρ(ι)ας και κανείς άλλος δεν εκτελεί τις εντολές αυτών που κυβερνούν την Ελλάδα. Κάποιες φορές ο Στουρνάρ(ι)ας εκνευρίζει το επιτυχημένο ντουέτο, επειδή βάζει και δικά του λόγια, αλλά δε βαριέσαι!....

Ήδη απασχολεί το πετυχημένο ντουέτο η σκέψη πώς θα κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, αφού στη φτωχή Ελλαδίτσα, έτσι όπως την κατάντησαν, δεν πουλάνε ούτε στις εκπτώσεις. (Σε καλάθι δε χωράνε)

Εμείς συμφωνούμε απόλυτα με τον Αντωνάκη ότι το 2015 ο πρωθυπουργός θα προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο κύρους ευρύτατα αποδεκτό. Εκεί που διαφωνούμε με τον Αντωνάκη είναι στο ποιος θα είναι το 2015 πρωθυπουργός.

Ο Φιλιππίδης συνεχίζει την παράδοση: άλλος ένας πρώην πρόεδρος ΠΑΕ οδηγείται στη φυλακή. Για την ώρα βρίσκεται στο εξπρές του μεσονυκτίου στα χέρια του οθωμανικού δικαίου.

Αλλά για να μην τα βάφουμε μαύρα ας ακούσουμε ένα πολιτικό τραγούδι, σε στίχους δικούς μας φυσικά. Με τη Λίτσα. (Λαγκάρντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: