24/12/13

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ

Σήμερα οι κυβερνητικοί τον βρίζουν. Αύριο λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, όπως συμβαίνει συνήθως, η μητέρα παράταξη θα ανοίξει την αγκαλιά της να δεχτεί τον άσωτο υιό. Οι ίδιοι που τον έβριζαν θα λένε τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν, όπως έκαναν πριν τον διώξουν. Εμείς επιμένουμε στον Πολύδωρα από 27/6/2007στην παρακάτω ανάρτηση:  


Νέα ιδιοφυής πρόταση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης
για την καταπολέμηση των μπουκαδόρων
στα σπίτια όσων φεύγουν για διακοπές.
Θα εφαρμοστεί μετά τις εκλογές,
υπό τις προϋποθέσεις να ξαναβγεί η ΝΔ,
να επανεκλεγεί βουλευτής ο Β. Πολύδωρας
και να του ξαναδοθεί το υπουργείο,
αν φυσικά δεν καταργηθεί.

Ρεπόρτερ της σελίδας μας, έκανε καμάκι σε μία γραμματέα του υπουργού, έφαγε, όπως το συνηθίζει, μια ξεγυρισμένη χυλόπιτα, αλλά κατέγραψε με την κρυφή του κάμερα το προσχέδιο προεκλογικής ομιλίας, που του κοπάναγε στο κεφάλι. Αφού εξοικονομήσαμε την αποκλειστικότητα σας παραδίνουμε το ντοκουμέντο.

«Με την αστυνομία επί των ημερών μας γεμίσαμε βίντεο το λαό, αφιλοκερδώς.

Αρχικά, φανατίσαμε τα όργανά μας, να κάνουν «μπου» ώστε να φοβίσουν τον κόσμο και να μην παρατάνε οι νοικοκυραίοι τις δουλειές τους και να κατεβαίνουν μπουλούκια στις διαδηλώσεις. Δεν το καταφέραμε όμως αυτό, αλλά πετύχαμε κάτι καλύτερο: ακριβώς το αντίθετο.

Κάναμε τις διαδηλώσεις μαζικές. Τελευταία οι διαδηλωτές περιμένουν πρώτα να μαζευτούν τα ΜΑΤ και μετά εμφανίζονται αυτοί ως περαστικοί, περίεργοι και ξαφνικά όλοι μαζί χειροκροτούν τις διμοιρίες μας. Όλοι έρχονται, στο Σύνταγμα κυρίως, σαν Ιάπωνες τουρίστες: 50-50 με βιντεοκάμερες στα χέρια και τραβάνε στιγμιότυπα. Σε καμιά καλή πορεία ο διαδηλωτής θα φωνάξει και συγγενείς από την επαρχία για να δουν από πρώτο χέρι αυτή την αστυνομία την κοσμαγάπητη.

Οι ξένοι τουρίστες, πριν ανέβουν στην Ακρόπολη περνούν από μια-δυο διαδηλωσούλες, «Έτσι, για ορεκτικό», όπως αναφέρεται σε πολλά φυλλάδια ταξιδιωτικών γραφείων.

Ακόμα και οι αστυνομικοί άλλαξαν. Ντυμένοι στην τρίχα, καλοχτενισμένοι και σοβατισμένοι με ένα τόνο μέικ απ για να τους παίρνει καλά η κάμερα. Οι μισοί διαθέτουν και φωτογραφικές μηχανές για να θυμούνται στιγμές από τη δουλειά τους.

Δεν δέρνουν βέβαια πια, μην τους χαλάσει το λουκ, αλλά μειώθηκαν οι ληστείες, μια και οι ληστές κατεβαίνουν να θαυμάσουν τα έργα της αστυνομίας, αν και μερίδα αυτών, οι ταξιτζήδες, παραπονιούνται ότι κόπηκε η δουλειά τους.

Σε μια τράπεζα οι υπάλληλοι βαριόντουσαν, έστησαν μια δήθεν ληστεία, φώναξαν και αστυνομικούς και μαζεύτηκαν μαζί τους και 500 διαδηλωτές με κάμερες έξω απ’ το υποκατάστημα. «Έγινε φάση», δήλωσε ο διευθυντής, «Ανέβηκε 100% ο τζίρος», ανέφερε ο κουλουρτζής της γωνίας.

Αυτή η αστυνομία, που μαζεύει κόσμο και κοσμάκη στις εμφανίσεις της, είναι η μοναδική μας ελπίδα για τη σωτηρία της οικονομίας μας.»

Τα όργανα της τάξης, μαγεμένα από τη δημοσιότητα που τους δίνουν τα βίντεο, κάνουν ό,τι μπορούν για να τραβήξιουν την προσοχή του πολίτη, ο οποίος, όπως βλέπουμε, έτσι γνωρίζει τους αστυνομικούς κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: