7/12/13

Πάρ' το Στουρν και πούλευτο

Ο Στουρνάρας είπε στη Λιμπερασιόν ότι οι πιέσεις της τρόικας θέτουν σε κίνδυνο την πολιτική σταθερότητα στη χώρα. Μόνο αυτό είδε να κινδυνεύει από πιθανούς π.χ. πλειστηριασμούς σπιτιών. Και ως τι μιλάει; Εκπροσωπεί κάποιον που δεν ξέρουμε;

Ποιος αύριο θα πάρει στη δουλειά του τον Στουρνάρα; Ο ίδιος που πήρε τον Γιωργάκη τον Παπακωνσταντίνου που νόμιζε ότι είχε καπαρώσει την θέση του επικεφαλής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας; Ο Στουρνάρας είναι σίγουρος ότι   επόμενος πρωθυπουργός θα τον διορίσει επίτροπο της Ελλάδας στην Κομισιόν.

Στη Βουλή ο Φάρος Ακινήτων. Για να βλέπουν από μακριά τα κοράκια τον μεζέ.

Τι σημαίνει εξάμηνη παράταση της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ακινήτων; Ψηφίστε μας και αμέσως μετά τις εκλογές του Μαΐου θα σας πάρουμε το σπίτι. Αυτός που το σκέφτηκε είναι ο δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

Απόσπασμα ταινίας: Σεσωθήκαμεν ή φεσωθήκαμεν; Πάντως ο δρομέας μας άφησε σύξυλους στο μαγκάλι.

Τα χειρότερα πέρασαν, είπε ο Αντωνάκης, η οικονομία σταθεροποιείται. Και το Μεξικό έχει σταθερή οικονομία, άνθρωπέ μου, έχει τεράστιο πλεόνασμα και αποτελεί από τους πιο αγαπητούς παγκοσμίως τουριστικούς προορισμούς δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μην το πεις στους Μεξικάνους που πουλάνε τα παιδιά τους για να ζήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους. Θα βγάλουν καμιά ντενεκεδένια λαμαρίνα από τοίχο ή τη στέγη και θα στην κοπανήσουν στο κεφάλι.

Ναι, οι Μεξικάνοι περνούν χειρότερα από εμάς. Με ανησυχεί όμως που αυτοί ζουν σε πολύ πλούσια χώρα. Με το σύστημα που ακολουθείται όσο πλουτίζει μια χώρα τόσο εξαθλιώνονται σχεδόν όλοι οι κάτοικοί της.

Θα ξαναβρεί η πατρίδα μας τον βηματισμό της. Για την ώρα οι νέοι επιστήμονες της χώρας αναπαριστούν την ηρωική και μαρτυρική έξοδο του Μεσολογγίου προς τη Γερμανία.

Οι περισσότεροι συμφωνούν με την Άννα Διαμαντοπούλου κατά 50%. Ναι, να διαλυθούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Να μην κάνουν τίποτα άλλο γιατί δεν χρειάζονται.

Ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ γιορτάζει τα 95 χρόνια του με βάσιμες ελπίδες ότι θα τα εκατοστίσει. Δεν ενοχλείται που δεν του την πέφτει κανείς κυβερνών από αυτούς που κυνηγάνε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πού καταντήσαμε!.. Μοναδική ελπίδα του Αντωνάκη να ανανεώσει τη θητεία του είναι ένα καλό ποσοστό του ΚΚΕ και να πάρει ψήφους χουντικούς.

Πίσω από κάθε απεργία δεν κρύβεται ούτε η επανάσταση ούτε η καταστροφή της χώρας. Κρύβονται αναίσθητοι εργοδότες και κυβερνώντες.

Καλό μήνυμα για την αγορά: Απέτυχε στην αυτοκτονία της η Βίκυ Σταμάτη. Ζητάμε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη να κάνει τα ψώνια της για να τονώσει λίγο το εορταστικό κλίμα.

Γλώσσα: Έγινε και ανορθόγραφη και παράτονη ταμπέλα η Τριγώνα. Μαζί της και ο Κεφαλλονίτης ο απλώς παράτονος Πανοραμάτος.

Του Αγίου Νικολάου όσο γιορτάζει ο νοικοκύρης δε γιορτάζει ο Νίκος όλος..

Δε γιορτάζει κι ας τη λένε Νίκη. Βγαίνει από τη Θεσσαλονίκη. Ο νοικάρης γιορτάζει μόνο αν λέγεται Νίκος, έχει γενέθλια ή κατάφερε και χώρισε και το γλεντάει κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: