4/12/13

Το σπίτι μου λήγει μετά τις ευρωεκλογές

Μέχρι τις προάλλες πιστεύαμε ότι μοναδικός τρόπος να ζεστάνεις το σπίτι είναι να του βάλεις φωτιά να το κάψεις. Όμως δεν έχουμε πια πρόβλημα θέρμανσης στην Αθήνα. Με την τελευταία κακοκαιρία έπεσαν 104 δένδρα μέσα στην πόλη. Βρέχει ο Θεός θέρμανση από ψηλά.

Παραμονή πρωτοχρονιάς θα έρθουν οι τροϊκανοί. Θα κάνουν τα φτωχά παιδιά. Εμείς θα κάνουμε τον Άι Βασίλη.

Ο Ρέστης αποφυλακίστηκε, όπως γίνεται με όλους τους κοσμικούς απατεώνες. «Θα παλέψω μέχρι θανάτου για την αθωότητά μου» δήλωσε. Τίποτα από τα δύο δεν θα καταφέρει. Ούτε θα καταφέρει να αθωωθεί, ούτε θα τρενάρει τα δικαστήρια για όλη του τη ζωή.

Έκτακτο: Πρόωρες εκλογές στο Μέγκα ζήτησε ο αντιπολιτευόμενος Παύλος Τσίμας.

Βενιζέλος: «Όχι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας των φτωχών που έχουν εισόδημα κάτω από 10 χιλιάδες € το χρόνο. Όχι όμως για όσους καταφέρνουν παρ’ όλα αυτά να πληρώνουν φως-νερό-τηλέφωνο. Το ότι δεν τους το κόβουν σημαίνει ότι κάτι κρύβουν.»

Ο Βενιζέλος αντιστέκεται σθεναρά και θα δεχθεί αυτό που θέλουν τρόικα και Σαμαράς: παράταση της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για έξι μήνες, δηλαδή να ξεκινήσουν τον Ιούνιο, μετά τις ευρωεκλογές. Όπως συνηθίζει το παλεύει αυτό που δέχονται και οι άλλοι «για το καλό της πατρίδας» Ξεχνά ότι πάσα γη τάφος.

Οι «γιαχνί σοφοί» του Ρασούλη πήραν είδηση ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δεν είναι καλά στην υγεία του και τον ανακήρυξαν επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Αθηνών πριν προλάβει να πεθάνει και τους αφήσει αδιάβαστους. Γι’ αυτό το μέλη τους τα λένε «Αθάνατους».

Ο καπετάνιος Φώντας είπε από το κάδρο με τους αντάρτες: «Εμείς στην κατοχή υποφέραμε όπως εσείς σήμερα, Εμείς όμως δεν είχαμε εκλογές. Εσείς που έχετε γιατί δεν τις αξιοποιείτε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: