12/12/13

Ποιος φορολογεί αυτό το ντόπο;

Τίτλος που απορρίψαμε: «Ρεύμα στο βάθος του τούνελ». Ηλεκτρικό ρεύμα ή κάνει ρεύμα; Δε μπορούσαμε ν’ αποφασίσουμε γι’ αυτό το αφήσαμε. Άλλος βλέπει ξύλο στο βάθος του τούνελ και δεν ξέρει αν είναι να το κάψει ή να το φάει. Κι αν είναι το ξύλο της αρκούδας και μείνει σύξυλος;

Οι αγορές αποφασίζουν και ο Τόμσεν διατάσσει: Δεν θα δίδονται συντάξεις στα ζυγά έτη. Ξεκινάμε από το 2014. Συντάξεις θα δίδονται μόνο στα μονά χρόνια. Δεν θα πάρουν σύνταξη όσοι δεν διαθέτουν φωτογραφία ή βίντεο της γέννησής τους. Στα 70 θα συνταξιοδοτούνται όσοι έχουν ελιά στον κώλο.

Κάποιοι χθες βράδυ κοιμήθηκαν έξω επειδή η θεια σου πήρε πριν 5 χρόνια εορτοδάνειο.

 Βρέθηκε επιτέλους τρόπος επανασύνδεσης ρεύματος των ευπαθών ομάδων. Ο τρόπος βρίσκεται κοντά στο 15Αύγουστο. Τον περιμένουμε με χαρά .

Να μη γίνουν οι επανασυνδέσεις ρεύματος ζητά ο στούρνος Καραβίτης, ισχυριζόμενος ότι, «Πολλοί με μεγάλο εισόδημα εμφανίζονται ως ευπαθείς και δεν πληρώνουν ούτε το ρεύμα στις βίλλες τους».

Σαμαράς-Στουρνάρας-Βενιζέλος: Γιατί να διεκδικήσουμε από την τρόικα αναπτυξιακά μέτρα; Ναι, εντάξει για να σωθεί η κοινωνία. Τι δουλειά όμως έχουμε εμείς με την ανάπτυξη; Αυτή την ανέλαβαν οι τράπεζες. Σε λίγο οι μπράβοι της νύχτας θα αναλάβουν την ανεργία, οι εταιρείες δολοφόνων το συνταξιοδοτικό κ.τ.λ.

Να ευχαριστήσουμε και τους 58 κεντρο(;)αριστερούς που με την διακήρυξή τους μας θύμισαν ότι μόνοι φοροφυγάδες είναι μικρομεσαίοι. Για τις λίστες δεν τους είπε κανείς, έτσι κοιμόμαστε ήσυχοι.

Το ΚΚΕ κάλυψε επαρκώς τον κενό χώρο που άφησε το ΕΚΚΕ προσχωρώντας το μισό στο ΠΑΣΟΚ και το άλλο μισό τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Αγγουράκης-Παπαρήγα-Κου(κου)τσούμπας διαψεύδουν τον Λένιν. Ο Αριστερισμός δεν είναι παιδική, αλλά γεροντική αρρώστια του Κομμουνισμού.

Όταν κυβερνάς με ΘΑ, είσαι ήδη αντιπολίτευση.

Παραιτήθηκε ο ανιψιός Σιούφας από βουλευτής Καρδίτσας και τον διαδέχεται ο γιος Αναγνωστόπουλου.

Τα Σιουφάκια, οι γιοι, απλώς έφτιαξαν τη μεγαλύτερη εισπρακτική εταιρεία και ο μπαμπάς τους ήταν ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης που τα κανόνισε. Έλα μωρέ!...

-Για ποιον χτυπά η καμπάνα;
-Δεν είναι καμπάνα, το στομάχι μου είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: