30/12/13

ΚΑΖΑΜΙΑΣ

Από 5/1/2013

ΙΟΥΛΙΟΣ 2013: Ισλαμιστές καμικάζι ανατινάζουν την Ντίζνεϋλαντ. Η Ελλάδα κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο κερδίζοντας στον τελικό τη Χαβάη 5-0.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού και η λαθραία κοπή δέντρων από απελπισμένους άνεργους, δεν άφησαν ρουθούνι από τα Ελληνικά δάση. Έτσι με τους πρώτους μουσώνες που αντικατέστησαν τα πρωτοβρόχια, η Νέα Σμύρνη έφτασε στην Γλυφάδα και το γήπεδο του Πανιωνίου συγχωνεύτηκε με το γήπεδο-τηγάνι του Γαύρου.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο Μπαράκ Ομπάμα δηλώνει ότι η ειρήνη είναι κοντά. ενώ Ισλαμιστές ανατινάζουν το άγαλμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη. Το διαλυμένο άγαλμα το αγοράζουν οι Κινέζοι έναντι χρεών και το βάζουν στην οροφή του Ολυμπιακού σταδίου του Πεκίνου. Ο Ιερώνυμος ξυρίζεται και ως αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ενθρονίζεται η Λιάνα Κανέλλη με το όνομα Φιλοθέη η Α’.

ΚΑΖΑΔΥΟΣ
Σαν σήμερα, αλλά χθες το απόγευμα, συνελήφθη σε γυμναστήριο δημόσιος υπάλληλος ύποπτος για υπεξαίρεση υψηλών ποσών. Ψηλός, ψιλοκαραφλός, αθλητικός τύπος, καλοντυμένος, φέρεται να ομολόγησε ότι έκλεβε χρόνια από την Ελλάδα και τα έστελνε στο εξωτερικό. Μιλούσε σπαστά ελληνικά. Δήλωσε όνομα «Georgios Papandreou».

Δεν υπάρχουν σχόλια: