24/12/13

Οι επόμενες πρόωρες εκλογές θα γίνουν το 2016

Ο Άλφα πλασάρει ωραίο σύνθημα: «Μην πίνετε όταν οδηγείτε». Το ακολουθώ κατά γράμμα. Πίνω μόνο μετά την οδήγηση ή πριν. Ποτέ όταν οδηγώ.

Φέτος ο Άι Βασίλης δεν θα κατέβει από την καμινάδα γιατί έχουμε συνέχεια αναμμένο το τζάκι. Δεν θα κατέβει καν, αλλά θα ανέβει. Από τον καυστήρα του καλοριφέρ που είναι πάντα κλειστός.

Κάψαμε καυσόξυλα, δέντρα, έπιπλα, κουφώματα, ράφια, ξύλα οικοδομής, καρπέτα, πλαστικά, λάστιχα… Την τελευταία Αποκριά θα κάψουμε και τον Στουρνάρα για να πάρει καμιά ψήφο η ΝΔ…

-Μπαμπά, γιατί σήμερα έχουμε αναμμένη και την ξυλόσομπα και το τζάκι και το μαγκάλι και την ηλεκτρική σόμπα και την τοστιέρα και τον φούρνο με την πόρτα του ανοιχτή;
-Σήμερα και αύριο, παιδί μου, δεν χρεωνόμαστε ρεύμα.

Όλη η κυβέρνηση είναι καλή εκτός από τον Στουρνάρα που είναι κεντροδεξιός σοσιαλδημοκράτης, όπως μας θύμισε ο Κακλαμάνης του Αντωνάκη. Άρα φταίει το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ απλώς ακολουθεί την δεξιά πολιτική του.

Ο Στουρνάρας προσχώρησε στους 58 που με αυτόν έγιναν 8.

Ο πανέξυπνος υπουργός Μανιάτης περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τον καπνό απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Δεν πάει άλλο. Σου λέει αμάν ο μεγαλοπρεπής ο Βύρωνας.

Αν ο αστυνομικός που σκότωσε την ηλικιωμένη έπρεπε να αυτοκτονήσει τότε το τρίο καρό Αντωνάκης-Βαγγέλας-Στουρνάρας τι πρέπει να κάνουν;

Κοίτα, Μαγκάλι μου, το χάλι μου. Τον Μιχάλη μου που κάνει ηλιοθεραπεία στην Κουάλα Λαμπούρ με τη δίμετρη τη Ρουμάνα που τη λένε Άννα σαν τη γιαγιά της την πουτάνα. Εκεί ο Μιχαλάκης δε μιλιέται. Ό,τι και να του πουν το ακούει ΚουαλαΜπουρνέζικα. Όχι, δεν πήγε για κακό σκοπό. Ο Μιχαλάκης είναι μπουχτισμένος από το επί πληρωμή σεξ. Όντας υπουργός έκανε επί σειρά ετών σεξοτουρισμό στην Ελλάδα και τον πληρώναμε κι όλας. Σιγά μην πάει να το κάνει αυτό στη Μαλαισία και να πληρώσει. Αθώα πράματα.

Ευτυχώς η Ελλάδα έχει αθώα αγορά. Σε περιόδους κρίσης έχουμε λίγους πελάτες με λίγα λεφτά. Αδυνατούμε να βγάλουμε κέρδος από την κατανάλωση οπότε αυξάνουμε τις τιμές των προϊόντων μας. Σε περιόδους ανάπτυξης έχουμε πολλούς πελάτες με πολλά λεφτά. Τότε πάλι ανεβάζουμε τις τιμές για να κονομήσουμε.

Να πούμε κι εμείς την κατακλείδα μας με μια εξυπνάδα επιπέδου Κωστόπουλου: Μια και μιλάμε για κονόμα, ο Κάντας μίλησε για τρεις υπουργούς Εξοπλισμών που προφανώς τα πήραν. Μίλησε και για ένα απόστρατο στρατηγό. Από «Κάντο Χενεράλ», περάσαμε στο «Κάντα Τζένεραλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: