28/11/13

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν Ολυμπιακώς καλύτερη

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα που έδινε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πάρις Γερμενό έκανε κρύο μέσα κι έξω από το γήπεδο, αλλά ο διαιτητής αδιαφόρησε. Και όχι μόνο σ’ αυτό.

Το γκολ του Ιμπραήμοβιτς στο 1-0 ήταν βήματα. Ο Σουηδός το είχε καταλάβει και για σιγουριά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε σα να βρισκόταν στην Ελλάδα: οι αντίπαλοι έπαιζαν με δέκα παίκτες.

Βγήκε για λίγο έξω ο Μήτρογλου, έμεινε δηλαδή και ο Ολυμπιακός με δέκα παίκτες και τότε κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1. Το γκολ της ισοφάρισης όμως έπρεπε ν’ ακυρωθεί γιατί ο σκόρερ ο Μανωλάς πήρε πάσα από συμπαίκτη του που είχε κάνει άκυρη εκκίνηση.

Όταν ξαναμπήκε ο Μήτρογλου τραυματίας στο παιχνίδι κι έπαιζε κουτσό, όταν δηλαδή απέκτησε ξανά ο Ολυμπιακός αριθμητική υπεροχή έστω με 10,5 παίκτες έναντι 10 τότε κατάφερε να δεχθεί κι άλλο γκολ για το 2-1. Προφανώς βοήθησε τον Πάρις Γερμενό η αλλαγή του Ιμπραήμοβιτς που, όσο να ’ναι, αισθανόταν κατώτερος απέναντι σε παίκτες του Ολυμπιακού που θα πάνε το καλοκαίρι στο Μουντιάλ με αρχιγκρούπι τον τέως (τότε) πρωθυπουργό.

Τελευταία χαμένη ευκαιρία να ισοφαρίσει δόθηκε στον Ολυμπιακό προς το τέλος του αγώνα όταν ο πρωταθλητής Ελλάδος και περιχώρων κέρδισε κόρνερ σε καλή θέση. Όμως η Μπενφίκα προηγείτο ήδη της Άντερλεχτ με 3-2.

Οι υγιείς φίλαθλοι με τα χάπια τους πάντα κοντά στον Ολυμπιακό.
Για να κρατήσουμε την καθιερωμένη ισορροπία των δύο άκρων, ας τιμήσουμε τώρα και τον δεύτερο αιώνιο αντίπαλο όλων, τον Παναθηναϊκό.

Νέα ταινία στο τέρμα Αμπελοκήπων: «Γκύζη Ράιντερ». (Πήγαν εκδρομή με τα παπάκια τους από Γκύζη Αμπελόκηπους κι έφαγαν μπουγέλωμα και σύννεφο ή φατούρο. Στο φινάλε τους πέταξαν στην παραλία του Γουδή)
Στο σάουντρακ της ταινίας το τραγούδι της λεωφόρου, «Born to be why».
Και ο Βαμβακούλας ερωτά: «Because?»

Δεν υπάρχουν σχόλια: