25/11/13

Νόμος είναι η δόση του εργάτη

Από 30/10/2012
ΚΑΠΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ… 
…τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 μπας κι αρπάξουν κι αυτοί τίποτα. Σήμερα όλοι σχεδόν οι δημοσιογράφοι είναι με τα μνημόνια μπας και από αυτούς δεν αρπάξουν τίποτα. Και στις δύο φάσεις οι περισσότεροι πιάστηκαν κορόιδα.
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ… 
…πρότυπο της ελληνικής φυλής είναι και πρότυπο της ελληνικής γλώσσας: «Δεν είναι ουτοποιία (ούτε ποτοποιία) είναι αναπόφευκτο η Χρυσή Αυγή να είμαστε πρώτο κόμμα».
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ 
Επιτέλους ένα στέκι της Χρυσής Αυγής
Yorgos Avgeropoulos ‏@gavgero 
Αν το σκάνδαλο watergate γινόταν στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι που θα το αποκάλυπταν θα ήταν ακόμα φυλακή
ΝΕΤ 
Περισσότερη κυβέρνηση, λιγότερη ενημέρωση.
ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ 
Η 31η Οκτωβρίου είναι ημέρα αποταμίευσης.
ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ… 
…TIMORISENKO.
ΠΑΣΟΚ 
Κακό χωριό τα λίγα σπίτια.
Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…. 
…διευθυντής του FBI στη Νέα Υόρκη. Αν έχει κάνα μακρινό ξεδερφάκι εδώ στην Ελλάδα το οποίο τα βρίσκει σκούρα γιατί να μην το πάρει στις ΗΠΑ να του δώσει κάνα μεροκάματο; Όταν λέμε ξαδερφάκι δεν εννοούμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά τον Αντώνη Σαμαρά, καθότι ο Γεώργιος Βενιζέλος κατάγεται από τη Μεσσηνία.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ FBI ΛΟΙΠΟΝ… 
…είναι ελληνικής καταγωγής. Γιατί δε μας κάνει τη χάρη το πατριωτάκι μας να βρει τη λίστα Λαγκάρντ;
Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΧΑΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ… 
…κατά τον Γ. Παπακωνσταντίνου χάκερς βούτηξαν το cd από την ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών και κατάφεραν να το χωρέσουν και να το περάσουν μέσα από τα καλώδια των δικτύων.
ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Με 120 πολιτικούς που δεν τ’ άρπαξαν ποτέ κατά τη διάρκεια τέλεσης των καθηκόντων τους. Ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης που έχει τη λίστα δεν δίνει ονόματα στη δημοσιότητα επειδή, όπως λέει «Είναι άδικο πριν την άσκηση δίωξης να κολλάει a priori η ρετσινιά του αθώου κατά τη διάρκεια του ελέγχου σε βάρος του για ύποπτο φτωχισμό».
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
Πλάκα-πλάκα τα καταφέρνουμε και χωρίς δόση. Η τελευταία, η διαβόητη των 31,5 δισ. ήταν να έρθει στις 28 Ιουνίου και ακόμα την περιμένουμε. Το κράτος όμως πληρώνει κανονικά μισθούς και συντάξεις. Κάτι δεν μου αρέσει εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: