22/11/13

Ατάκα-τάκα

Πολιτική στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση (του Αντωνάκη) δίνει Μέρκελ. Για λεφτά ή καμιά ευκολία δεν άκουσα. Η πολιτική υποστήριξη είναι σαν τον έρωτα στο γάμο: δεν τρώγεται.
Για εθνικούς λόγους το ΠΑΣΟΚ διαθέτει όλες τις δυνάμεις του για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν περισσεύουν δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον εαυτό του.
Δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από τη Γερμανία. Ούτε θέμα εισόδου τίθεται. Μόνο απόφοιτους Ιατρικής και Πολυτεχνείου δέχονται για μετανάστες.
Αυτά που μας αρπάζουν οι δανειστές είναι για ορεκτικά. Και η κυβέρνησή μας δίνει κι άλλα. Νομίζει ότι με τα πολλά ορεκτικά οι δανειστές θα χορτάσουν.
Νέο σίριαλ μόλις τελείωσε: «Ο Α-Τζαμ(τζ)ής στα κανάλια». (Ο υψηλόμισθος που έκανε το σκατό του παντεσπάνι)
Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε υποστηρίζοντας στα λόγια τη χαμηλή τάξη και στην πράξη τη μεσαία. Μετά είδε να το προτιμούν στην ψήφο οι μεσαίων και στην πράξη οι υψηλών εισοδημάτων. Τώρα δεν το προτιμά κανείς και το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει στα λόγια τα υψηλά εισοδήματα και στην πράξη κανέναν.
Η κυβέρνησή μας προστατεύει τα ακίνητα. Ούτε να τα σκοτώσεις δε μπορείς πια.
Μια απεργία διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ κρίθηκε από το δικαστήριο παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική. Κάποιος έχασε τα χάπια του και δεν έχω λεφτά να πάρω δικά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: