2/11/13

ΚΛΟΥΖΟ ΜΕ ΜΕΖΕ

Επιτέλους άνοδο στις δημοσκοπήσεις παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή, μαζί με τη ΝΔ. Οι δολοφονίες μελών της Χρυσής Αυγής την έκαναν σοβαρή στα μάτια του λαού και του Μπάμπη.

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας δηλώνει: «Η τελευταία τρομοκρατική ενέργεια διέψευσε όσους ισχυρίζονταν ότι η κυβέρνησή μου έκανε την Ελλάδα Ουγκάντα και τίποτ’ άλλο. Η επαγγελματικότητα της δολοφονίας αποδεικνύει περίτρανα ότι την Ελλάδα εκτός χώρα του τρίτου Κόσμου την κάναμε και Σικάγο». (Παλιότερων βέβαια δεκαετιών)

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει το δολοφονικό χτύπημα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. (Από ζήλια)

Οι επαγγελματίες δολοφόνοι, κυρ Ηλιόπουλε μπράβε, πρέπει να ξέρεις ότι δεν κάνουν χαριστικά χτυπήματα. Πυροβολούν και φεύγουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν κατάφεραν να σκοτώσουν το στόχο τους ή όχι. Νοιάζονται μόνο πώς θα φύγουν με ασφάλεια για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δράση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης καταδίκασε το διπλό χτύπημα που, κατά τη γνώμη του, έγινε για να φοβηθεί το κοινό και να υπονομευθεί η πρώτη μέρα λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή.

«Να τι κάνει ο ενιαίος φόρος ακινήτων», φέρεται να δηλώνει βουλευτής επαρχίας της ΝΔ, κάτοχος βοσκοτοπίων και θερμοκηπίων.

Ο Πάγκαλος διαψεύδει ότι παρακολουθούσε τις τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες των δολοφόνων πριν το χτύπημα και χασκογελούσε.

«Τούρκοι πράκτορες οι δράστες του άνανδρου δολοφονικού χτυπήματος για την αποσταθεροποίηση της χώρας μας», φέρεται να δήλωσε το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ.

Η αντιτρομοκρατική είναι κοντά στη σύλληψη των δραστών διά της εις άτοπον επαγωγής. Ο εκπρόσωπος τύπου Καλλονής δήλωσε: «Οι ύποπτοι σίγουρα δεν είναι Παναθηναϊκοί γιατί εκείνη τη στιγμή δεν θα σκότωναν, αλλά θα παρακολουθούσαν την επική ανατροπή νίκη της ομάδας τους στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Βέβαια η έναρξη του αγώνα έγινε κάποιες ώρες μετά το χτύπημα, αλλά αυτό εξετάζεται από τα εργαστήρια μηχανής χρόνου της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας».

Ο κυβερνητικός ασπροπρόσωπος κ. Ρεντίκογλου απείλησε τον ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνοντας τους δημοσιογράφους ότι οι δράστες θα συλληφθούν αμείλικτα.

Ο τηλε-υπουργός Υγείας δήλωσε: «Το όπλο δεν είχε ξαναχρησιμοποιηθεί, ήταν καθαρό, άρα ο τραυματίας δεν κινδυνεύει από μόλυνση».

Ο Καραβίτης του Στουρνάρα διατάσσει να νομιμοποιηθεί το εμπόριο όπλων γιατί επίκειται νέος κύκλος αίματος, ευκαιρία να καλύψει η εφορία κάνα κενό.

Μία σχολιάστρια, πανελίστρια και ρεπόρτερ του STAR (..χίδια μας) καταδικάζει που το χτύπημα έγινε με όπλο Ζάσταβα. «Στην Ελλάδα που σημείωσε αύξηση του τουρισμού», είπε σε μεσημεριανή εκπομπή, «…άξιζε τουλάχιστον ένα πιστόλι Λαμποργκίνι, μία καραμπίνα Φεράρι».

Και κάτι άλλο για παπάρες μόνο: Τα «θερμά» συλλυπητήρια δηλώνουν ότι χαίρεσαι με τον θάνατο αυτού στους συγγενείς του οποίου συμπαρίστασαι. Από το σχολείο μάθαμε ότι εκφράζουμε «ειλικρινή» συλλυπητήρια.

Η Χρυσή Αυγή σταθερή. Όταν πρόκειται για θύματα δηλώνει αμέσως ότι είναι μέλη της. Όταν πρόκειται για θύτες με τόνους μπλούζες, μπρελόκ, αφίσες και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής σπίτι τους, δεν τους ξέρουν.

Στο δελτίο στοιχήματος καλή απόδοση έχει το ποια οργάνωση θα αναλάβει το χτύπημα.

Ο Τόμσεν έστειλε νέο τηλεγράφημα στον Αντωνάκη: «Τώρα που όλοι ασχολούνται με τις δολοφονίες, πάρε τάκα-τάκα τα προαπαιτούμενα μέτρα για να προλάβουμε να έρθουμε στην Ελλάδα πριν πλακώσουν οι βροχές».

Ο μετακληθείς στην Ελλάδα επιθεωρητής Κλουζό μετά από εκτεταμένες έρευνες δηλώνει απερίφραστα στον Ρεντίκογλου: «Από τη λίστα υπόπτων πρέπει να αφαιρέσουμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στη Βουλή».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ Δημοσιογραφία της (μαραμένης) φούτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: