15/11/13

Αντωνάκια - Σαμαράκια γίνανε τα Κουτσαβάκια

-Από τον καναπέ θα ψηφίσεις;
-Ο καναπές ξυπνάει πάντα τελευταίος.

Τσαντίστηκε ο σύμβουλος του Στουρνάρα που αναγκάζεται να δεχτεί τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας χωρίς κανένα περιορισμό. Σκίζει τα πτυχία του
Πολλοί δεν βλέπουν καλά τον wireless μάγκα Αντωνάκη Σαμαρά στη θέση του. Η Ντόρα ζήτησε επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση και οι τύποι απαιτούν γι’ αυτό την αλλαγή «προσώπων».

Κάποιος Γ. Κουτσαβάκης έδωσε τ’ όνομά του στους ψευτόμαγκες, γι’ αυτό λέγονται «κουτσαβάκια». Εμείς θα προτείναμε το «αντωνάκια» ή και το «σαμαράκια». Νέο ρεμπέτικο: «Αντωνάκια Σαμαράκια λέγονται τα Κουτσαβάκια».

Στη φετινή κυριακάτικη πορεία του Πολυτεχνείου θα πάρω Μετρό γιατί θα συνεχίσει μέχρι το μέγαρο της Αγίας Παρασκευής και μετά επιστροφή μέχρι το μέγαρο Μαξίμου. Μέχρι πέρσι η πορεία έφτανε μέχρι το μέγαρο Φίλων της Μουσικής. Θα ξεκινήσω από Μέγαρα μη μείνω με τη μέγαιρα. Σκέφτομαι βέβαια να συμμετάσχω στην πορεία από τον καναπέ μου.

Η ΝΔ μπορεί εύκολα να σώσει την Ελλάδα. Αρκεί να βγει δεύτερη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αντωνάκης: Για την εξαθλίωση των Ελλήνων ένοχος είναι ο αρχικός στόχος που έθεσε η τρόικα. Γι’ αυτό πρέπει να τον πιάσουμε. (Και μετά να τον δικάσουμε)

Μια ζωή τα ίδια: Όταν θέλει ο Στουρνάρας να περάσει ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο το κάνει χειρότερο και περιμένει. Θα βγουν παραπονούμενοι στην αναφορά κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές και κυβερνητικοί δημοσιογράφοι, οπότε το ξανακάνει απλώς αντιλαϊκό και το βαπτίζει αυτό ως υποχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: