13/11/13

Όλα Φόρο Πατρίδα

ΣΑΜΑΡΑΣ: O Τόμσεν τι παραπάνω έχει από μένα;
ΜΕΡΚΕΛ: Εσένα.

Ο Ερντογάν αποδείχτηκε άσχετος στη γεωγραφία. Ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας πάνω στη βαρεμάρα του πολιτικού του προϊστάμενου έβγαλε μόνο του  άτλαντα των εκδόσεων «Άγκυρα» που συμπεριλαμβάνει και την Κύπρο και τον έστειλε στην Άγκυρα υπ’  όψιν Ερντογάν. Ο ίδιος ο φερόμενος ως υπουργός Εξωτερικών μας, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος ΠΑΣΟΚ –μέχρι την ώρα που γράφουμε αυτά- δεν εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, γιατί, είπε, ο Ερντογάν είναι σοβαρός άνθρωπος και όχι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όπου τον κατακρίνουν ότι δεν στάθηκε στο βάρος των περιστάσεων. Ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι δεν εξέδωσε νότα διαμαρτυρίας επειδή στονάρει στο ρε, ανεβοκατεβαίνει η συχνότητα στον τόνο, που δεν είναι οξεία, ούτε περισπωμένη, αλλά βαρεία.

Στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή βρίσκεται η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προσκεκλημένη της κυβέρνησης της χώρας, όπου θα έχει επαφές με σκοπό το άνοιγμα της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Λατινικής Αμερικής. Στους τουρίστες από αυτές τις χώρες συμπεριλαμβάνονται φυσικά και πολλοί που θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τη χώρα μας ως ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΟΥΕΦΑς ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη διαιτησία στην Ευρώπη.

Δεν λυπήθηκα τον STAR Χατζηνικολάου για τις συνεχείς διορθώσεις που του έκανε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγρίνης σχετικά με στοιχεία που ο δημοσιογράφος κάθε τόσο επικαλείτο. Δεν τον λυπήθηκα γιατί του άξιζε ακόμα και η ειρωνεία που δέχτηκε από τον πρύτανη. Ήταν πολύ ψεύτικα νευριασμένος για το κλειστό πανεπιστήμιο και πολύ αληθινά λαϊκιστής. Λυπήθηκα φυσικά την διακοσμητική Ζαχαρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: