3/10/13

Χρυσαυγίτες συλλήβδην ελεύθεροι

Δεν αφέθηκαν ελεύθεροι για να κάνουν πραξικόπημα, αλλά για να ρίξουν κι άλλο τα μεροκάματα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος. Τα μνημόνια άλλωστε επιφέρουν περικοπές καυσίμων και ποιος να τα ζμπρώχνει τα τανκς ώστε να οδηγηθούμε σε πραξικόπημα!..

Αφού οι ανακριτικές αρχές «έδωσαν» στον κατηγορούμενο υπόκοσμο τα στοιχεία του (πολύ) προστατευμένου μάρτυρα περιμένουν να τους έρθουν κι άλλοι; Ελλάδα ρουφιάνα πάντα πουτάνα.

Συμφωνούμε με τον Κ. Βίδο: Ο καλύτερος τρόπος να γίνεις σήμερα διάσημος είναι να μπεις στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή», φέρεται να δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Οι αρχές μετά από αυτό σκέφτονταν να τον αφήσουν ελεύθερο ζητώντας του συγνώμη για τη σύλληψη, αλλά επικράτησε το ένστικτο ότι μάλλον λέει ψέματα, είναι μέλος του μορφώματος κι έτσι τον κράτησαν στη μπουζού-ζου-ζου.

Τελικά για τον Αντωνάκη το μόνο κέρδος από τις συλλήψεις χρυσαυγιτών ήταν η εκτός έδρας του Ολυμπιακού επί της ‘Άντερλεχτ. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως επαγρυπνεί: «Αν εκείνη τη μέρα δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλες δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης».

Τι γίνεται με το «Ε όχι και μαχαίρι» που είπε η μπατσίνα που έπιασε τον Ρουπακιά; Έμαθε ο ανακριτής πια ήταν τα πριν το «Όχι και»;

Οι χρυσαυγίτες θα καταθέσουν μήνυση εναντίον της μπατσίνας αυτής επειδή εξαιτίας μιας σύλληψής της εξετέθη ένα νόμιμο δημοκρατικό κόμμα σαν το δικό τους.

Η Χρυσή Αυγή σκέφτεται σοβαρά (Μπάμπης στάιλ) να μπει στην κυβέρνηση μέσω ΑΣΕΠ. Εδώ ολόκληρος Στουρνάρας μπήκε στην κυβέρνηση μέσω ΑΕΠ.

Ο Αντωνάκης είναι τόσο αγαθός που πιστεύει ότι θα καταφέρει να προσηλυτίσει χρυσαυγίτες τσάμπα; Η συνήθεια είναι δεύτερη φύση κατά τον Αριστοτέλη. Ποιος από αυτούς θα τον υποστηρίζει χωρίς να πληρώνεται; Αλλά και να τους κόψει ένα επίδομα, νομίζει ότι οι τωρινοί υποστηρικτές της ΝΔ θα το δεχτούν αυτό αναίμακτα;

Ο Φαήλος με τ’ αρχίδια του τα δυο, το σκυλολόι τον ΣΥΡΙΖΑ στην πλάτη του και τις σφαίρες του στον κώλο του, δεν πείθει ότι μπορεί να τραβήξει στη ΝΔ κόσμο από τη Χρυσή Αυγή. Ίσως καλύτερα να τον είχε για δεσμοφύλακα μη φεύγουν από τη Νέα Δημοκρατία. Να τον βάλει να γρυλίσει ένα: «Εμείς παρακολουθούμε τα τηλεφωνήματα των εταιρειών δημοσκόπησης. Έτσι και πετύχουμε κανέναν δικό μας να δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, θα του κόψουμε σύριζα τ’ αρχίδια του τα δυο». Καλό ακούγεται.

Ευτυχώς οι χρυσαυγίτες δεν χρησιμοποίησαν τα πιστόλια και τις καραμπίνες, έτσι μείναμε μέχρι στιγμής στο απυροβόλητο.

Νέα έκτακτη εισφορά θα επιβληθεί σε όσους είχαν εισόδημα κάτω από 10.000 € πέρσι για να μπορεί πληρώνει η ΝΔ τους ανανήψαντες από τη Χρυσή Αυγή. «Βαρύ το τίμημα, άλλος ένας μονόδρομος όμως για το καλό αυτή τη φορά της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Αντωνάκης.

Ο Μπαρμπαρούσης διαμαρτύρεται και κατηγορεί ως ρατσιστές όσους κατακρίνουν τον Λαγό που έχει γκόμενα Αλβανέζα και τον υπερασπίζεται. «Εγώ», λέει, «έχω κάνει δύο γάμους με αλλοδαπές και δε μου λένε τίποτα.»

Ο Αντωνάκης από Αμερικής χάρηκε που διαψεύστηκε η δήλωσή του «Θα φυλακίσουμε όλους τους ακροδεξιούς». Στο πλαίσιο της θεωρίας των δύο άκρων δηλώνει: «Τώρα θα φυλακίσουμε και αριστερούς της εξτρεμιστικής αντιπολίτευσης». Μάλλον δεν θα χαρεί που θα διαψευστεί αυτή η τελευταία ρήση του.

Σβησμένο σύνθημα στις φυλακές Κορυδαλλού: «Έρχεται το κωλαράκι του Βαράτε Κιντ».
 
Ο Δήμος Αθηναίων δεν συμμετάσχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ανακήρυξε αριστίνδην δήμαρχο τον Κασιδιάρη υποχωρώντας στις απειλές του ότι θα τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ
Μπουνιές-κλωτσιές  σε δημοσιογράφους – εικονολήπτες ο δήμαρχος Αθηναίων Κασιδιάρης κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια. «Μη γράψετε τίποτα, μην τα σπάσω». Δηλαδή αν δεν γράψουν δεν θα τα σπάσει; Και για ποια μιλάμε; Για τα σπασμένα;
Δημόσια Υγεία: «Τα λεφτά σου ή τη ζωή σου».

Αντωνάκης: «Ξέχασα να σας πω πριν φύγω για Αμερική ότι καταδικάζω και τους αριστερούς απ’ όπου κι αν προέρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: