9/10/13

Το ΠΑΣΟΚ λείπει για δουλειές στο εξωτερικό

Πόσο μπορεί να πανηγυρίζει ο Σαμαράς με τον Μπένυ του παραδίπλα βλέποντας στις δημοσκοπήσεις τη Χρυσή Αυγή να κρατά τα ποσοστά που σημείωσε στις εκλογές; Υπάρχουν Έλληνες που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα ευχάριστα κυβερνητικά μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ελπίζουν περισσότερα από  μια συμμορία νταβατζήδων, νονών της νύχτας, δολοφόνων, μπράβων εργοδοτών. Ούτε αυτούς δε μπορούν να ξεπεράσουν οι κυβερνητικές ελπίδες.

Αφού δεν έχουμε επενδύσεις, πέφτουν τα εισοδήματά μας, κλείνουν η μία μετά την άλλη οι επιχειρήσεις στη χώρα μας, άρα δεν βγαίνουμε απλώς από την κρίση. Βγαίνουμε γενικά από την διεθνή οικονομία.

Ο Αντωνάκης όμως επιμένει. Κάλεσε χθες τους Ισραηλινούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αυτοί όμως φοβούνται να έρθουν μην τους πετύχει ο Κασιδιάρης και τους φτύσει και τους κλωτσήσει. Οι Εβραίοι σκέφτονται να φέρουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα μέσω οφ-σορ εταιρειών που θα στήσουν στη Γερμανία.

Η 17 Νοέμβρη είναι χαρακτηριστικό, το αριστερό, άκρο. Η Χρυσή Αυγή είναι το δεύτερο, το δεξιό, άκρο. Τρίτο άκρο, το μακρύτερο είναι το Μνημόνιο.

Δεν έδωσε το κράτος σταδιακά πάνω από 200 δισ. στις τράπεζες σε ρευστό, αλλά σε εγγυήσεις ώστε να μπορούν αυτές να χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης. Πολύ ωραία. Ο Στουρνάρας δεν είναι Γιάννης είναι Γαννάκης. Δηλαδή οι τράπεζες δεν πήραν από την κυβέρνηση λεφτά δικά μας, αλλά δανείζονται λεφτά και τα χρωστάμε εμείς.

Ο Άδωνις έβγαλε στη σέντρα απατεώνα συνδικαλιστή τον οποίο η ΔΑΚΕ η ΠΑΣΚΕ και το ΠΑΜΕ με το οποίο κατέβηκε έβγαλε πρόεδρο εργαζομένων στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ο Τσίπρας σκέφτεται να του στείλει ευχαριστήριο τηλεγράφημα.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον πρώην (;) πράσινο συνδικαλιστή της χρυσής εποχής του ΠΑΣΟΚ, ότι έτσι είχε μάθει και συνήθισε να κάνει.

Σύσκεψη έκαναν καμιά δεκαριά σύμβουλοι και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών για το επίδομα –όχι θέρμανσης, αλλά- πετρελαίου θέρμανσης. Γιατί έγινε η θέρμανση μας το κρατάνε μυστικό.  Για να δώσουν περισσότερα ή λιγότερα χρήματα σε περισσότερους ή λιγότερους δικαιούχους; Για να εξετάσουν πώς θα διατυπώσουν την πρόταση στην τρόικα; Ή για να προετοιμάσουν μια τηλεοπτική δήλωση; Γιατί δεν τους διώχνουν να πάρουν τη θέση τους έναν τηλεοπτικό αρχισυντάκτη δελτίου ειδήσεων; Πιο φτηνά θα μας έρθει.

-Τοκ-τοκ.
-Ποιος είναι;
-Ο τόκος.

Για να μην ξεχνιόμαστε, βγάλτε όλοι ΤΩΡΑ μια κόλλα χαρτί. Πρόχειρο διαγώνισμα.
Ερώτημα: Τι σημαίνει ΦΠΑ;
Λυσάρι: Φόρος Που Ανεβαίνει.

Το βρήκα επιτέλους: Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο συνταγματα(σφα)λίτικο τόξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: