2/10/13

Ελεύθερος ο ναζισμός, μέσα ο Λαγός

Οι συλλήψεις αποδείχτηκαν πρόχειρες τηλεοπτικές φιέστες.

Κατάφερε ο Αντωνάκης εξ Αμερικής να τσακίσει όχι τον ναζισμό, αλλά τον Λαγό. 

Μόνο ο Λαγός οδηγείται σε προσωρινή κράτηση (πρώην προφυλάκιση) ως μαστροπός. Παίζουν ρόλο και οι τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις πριν και μετά τη δολοφονία Φύσσα, αλλά μη λέμε τώρα δυσάρεστα. Το κυριότερο ρόλο τον έπαιξε ότι: Τον Λαγό τον κρατήσανε λόγω ονόματος. τον έκριναν ύποπτο φυγής" #nazis_behind_bars

Καλό για τον Αλαφούζο: Επαληθεύτηκε ο Κούγιας που μετά τη σύλληψη των χρυσαυγιτών αμφισβητούσε στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου την επάρκεια της δικογραφίας.

Οι υπόλοιποι τρεις χρυσαυγίτες βουλευτές που μέχρι στιγμής απολογήθηκαν (Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, Μίχος) που απολογήθηκαν πηγαίνουν σπίτια τους με ταξί (απροετοίμαστοι για την ελευθερία τους) και στη Βουλή ή όπου αλλού θέλουν με περιοριστικούς όρους. Εισαγγελέας και ανακριτής πείστηκαν μετά από υπόσχεση που έδωσαν οι τρεις χρυσαυγίτες ότι μέχρι τη δίκη τους δεν θα μαχαιρώσουν Έλληνα. Βέβαια οι ανακριτικές αρχές φρόντισαν και τους "έδωσαν" τον "προστατευόμενο" μάρτυρα Α1.

Το ίδιο αναμένεται και για τον Μιχαλολιάκο και για τον Παππά, που μόλις ενημερώθηκαν για την εξέλιξη παράγγειλαν πίτσες πουτανέσκα και κρασί Μουσολίνι.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Χίτλερ αποσύρει τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Πάντως στο Αμέρικα ο Αντωνάκης την ώρα που μιλούσε στον Αμερικανοϊισραηλινό σύνδεσμο τους χρυσαυγίτες τους είχε φυλακή και στους Εβραίους έλεγε ότι τσάκισε το ναζισμό στην Ελλάδα. Τώρα θα τρέξουν οι Εβραίοι να επενδύσουν στην Ελλάδα κινδυνεύοντας να τους μαχαιρώσουν σε καμιά γωνιά.

Ακόμα, ο Αντωνάκης εξ Αμερικής δήλωσε ικανοποιημένος που πάταξε τον υπ' αριθμόν ένα εχθρό της Δημοκρατίας, τη μαστροπεία του Λαγού. "Προστασία σε καταστήματα δεν θα παρέχει πια αυτό το απόβρασμα, αλλά η ίδια η Αστυνομία, ως μόνη αρμόδια αρχή." Κορίτσια στα κρεβάτια σας, έρχεται το ναυτικό.

Ο Παπαμιμίκος και η Μαίρη φώναξαν τον Φαήλο Κου-Κλουξ-Κλαν-Ιδιώτη και του τράβηξαν το αυτί να χρησιμοποιεί κόσμιες εκφράσεις στις αναρτήσεις του στο Facebook. Εκείνος ζήτησε ταπεινά συγνώμη για την προηγούμενη χυδαία ανάρτησή του και υποσχέθηκε να μην το ξανακάνει. Αμέσως μετά ενημέρωσε το προφίλ του πάντα στην υπηρεσία του κόμματος.

Φαήλος: «Χρυσαυγίτες, ελάτε στη ΝΔ να τσακίσουμε το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ τ’ αρχίδια μου τα δυο και στους άλλους κομμουνιστές το τρίτο το μακρύτερο. Χρυσαυγίτες νταβατζήδες, ελάτε στη ΝΔ. Από δω θα μπορείτε όχι με απλή αστυνομική, αλλά με πλήρη κυβερνητική προστασία να εκβιάζετε μαγαζιά και αλλοδαπούς μικροπωλητές. Θα κάνετε λαθρεμπόριο όπλων όχι στις υποβαθμισμένες πλατείες της Αθήνας, αλλά επίσημα στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και μιζών οπλικών συστημάτων. Από θέσεις κυβερνητικού κόμματος θα μπορείτε άνετα να διώχνετε Έλληνες από δουλειές και στη θέση τους να βάζετε φτηνότερους αλλοδαπούς που είναι ιδιοκτησία σας. Στην Ελλάδα μόνο οι κυβερνήσεις μπορούσαν να εξυπηρετούν τους εργοδότες. Σοβαρευτείτε και μπείτε κι εσείς στην κυβέρνηση, στη θέση του κομματικού μηχανισμού. Χρυσαυγίτες του υποκόσμου, φέρτε και τους ακόλουθούς σας να τους πληρώνετε, γιατί τα δικά μας οικονομικά δεν πηγαίνουν καλά. Ας είστε εσείς, χρυσαυγίτες μαστρωποί, μια ένεση ρευστότητας στο κόμμα. Ελάτε να ρίξουμε την αριστερή ιδεολογική δικτατορία που επιβλήθηκε από το 1974 στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρώτος ήτο κομμουνιστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: