8/10/13

Βγάλε το κτήνος από μέσα μου

Όσο μειώνονται οι μισθοί όχι μόνο δεν έρχονται οι επενδύσεις αλλά κλείνουν ένα-ένα και τα εργοστάσια.

Στο πείραμα που συνεχίζεται μ’ εμάς πειραματόζωα η γραμμή είναι μία: μόνο οι
φτωχοί να πληρώνουν φόρους  και καθημερινά τις υπηρεσίες του κράτους.

Όπως φαίνεται και η Χρυσή Αυγή ένα πείραμα ήταν. Δεν τους βγήκε και …..

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να περιοριστεί ώστε να μην τρομοκρατεί τον Σαμαρά με τα ποσοστά της. Να τρομοκρατεί μόνο τα συνδικάτα και να διαχειρίζεται τη μεταναστευτική πολιτική της δεξιάς. Αναγκαίο κακό, στο πλαίσιο της θεωρίας των δύο άκρων, στις επόμενες εκλογές θα κατέβει και η 17 Νοέμβρη.

Τι κοινό έχουν η Χρυσή Αυγή ο τεκτονισμός, οι πρώην σοσιαλιστικές χώρες και η μαφία; Δε μπορείς να φύγεις.

Η Χρυσή Αυγή (ή το επόμενο σχήμα που θα τη διαδεχθεί) αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα που θα εμφανιστεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Μάλλον δεν θα καταφέρει να κατέβει σε πολλές περιφέρειες γιατί κυριαρχεί ο φόβος μεταξύ παλαιών ή νέων υποψήφιων ότι αν εκλεγούν βουλευτές θα καταλήξουν στη φυλακή.

Οι χρυσαυγίτες δεν ήταν δυνατόν να λύσουν το πρόβλημα της έλλειψης μεταναστευτικής πολιτικής από την Ελλάδα χτυπώντας τους μετανάστες, άσε που δεν τους ενδιέφερε να λύσουν ένα πρόβλημα που σε κάποιο βαθμό τροφοδοτεί την πολιτική δύναμή τους, αλλά και την τσέπη τους και την τσέπη χορηγών τους.

Στην αγορά και βενζίνη θέρμανσης με ειδικό φόρο κατανάλωσης για όσους χρησιμοποιούν το άνευ πινακίδων αυτοκίνητό τους ως δωμάτιο με θέρμανση από το καλοριφέρ του.

Τα αυτοκίνητα με κατατεθειμένες πινακίδες θα φορολογούνται ως ακίνητα. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να τα κινεί με τέλη κυκλοφορίας μίας ώρας, μιας ημέρας ή μιας εβδομάδος. Για μήνα και πάνω ισχύουν τα κανονικά ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: