17/10/13

Με το τουφέκι μου στον Πάλλη

Ο Φον Στουρν βρίζει τους καταθέτες που τελευταία σήκωσαν από τραπεζικούς λογαριασμούς τους 2 δισεκατομμύρια € για να πληρώσουν φόρους. (Ένα δισ. μόνο το Σεπτέμβριο)  «Είστε ηλίθιοι που αντί να κάνετε επενδύσεις προτιμάτε να πληρώνετε φόρους», λέει σε δήλωσή του ο φερόμενος ως υπουργός Οικονομικών και καταλήγει, «…η φοροδιαφυγή είναι απαραίτητος όρος για την ανάπτυξη».

Λοχίας Στουρν: «Τα 500 € που παίρνετε και θέλω να σας τα φάω δεν είναι για μένα, Είναι για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου. Και την πεθερούλα μου.» (Θεωρία των δύο άκρων)

Για τον Δ-Ένδεια η τοποθέτηση βόμβας, η δολοφονία πολιτικού αντιπάλου, η κατοχή αυτόματων τουφεκιών και βλημάτων όλμων από τη Χρυσή Αυγή, είναι το ίδιο αδίκημα με το πέταγμα γιαουρτιού εκεί που έχει φτάσει η τιμή του. Διάφοροι αριστεριστές σκέφτονται αντί γιαούρτια να πετάνε σε κυβερνώντες πετρέλαιο θέρμανσης που όσο και να το σκουπίσεις θα συνεχίσει να βρωμάει.

Συμπέρασμα: Ο Δ-Ένδειας καταγγέλλει το γιαούρτι απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα.
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
ΤΟΜΣΕΝ: Γιατί, το ξέρει η μάνα σου;
Η αλήθεια λέει ότι ο Στουρνάρας είναι μετακλητός υπάλληλος, ενώ ο Τόμσεν μόνιμος. Εξ ου και η άνεση.

Ααατον πωλείται -λόγω αγοράς μαγκαλιού- μπιτόνι γεμάτο ελαφρώς μεταχειρισμένο πετρέλαιο θέρμανσης καινουργιές, ατρακάριστο. Πας έλεγχος δεκτός.

Συνελήφθη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για οπλοκατοχή. Στο σπίτι του βρέθηκαν πέντε άδεια μπουκάλια μπίρας και ένα κάδρο του Στάλιν που αν πετύχει άνθρωπο στο δόξα πατρί τον αφήνει σέκο.

Για οπλοκατοχή συνελήφθη και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατά το όργανο «Είχε ένα σφάχτη στη μέση».

Οι νεοφιλελεύθεροι μας θυμίζουν: «Όσο είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες και δεν ρίχνουν, όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, τη μνημονιακή τους κυβέρνηση εμείς θα τη βάζουμε να παίρνει μέτρα. Γι’ αυτό την έχουμε. Ηλίθιοι είμαστε; Ή μήπως είμαστε νταντάδες του Σαμαρά; Μέχρι να φάει τα μούτρα του θα τρώει την Ελλάδα. Όσο ακόμα υπάρχουν Έλληνες.»

Σε όλες τις χώρες του κόσμου ο υπουργός Υγείας λειτουργεί για να χαράσσει την κυβερνητική πολιτική Υγείας εφαρμόζοντας την άποψη του πρωθυπουργού ή του προέδρου στις προεδρικές δημοκρατίες. Παρομοίως ο υπουργός Εργασίας, Παιδείας, Άμυνας κ.λπ. Στην Ελλάδα όλοι οι υπουργοί λες και υπάρχουν για να εξυπηρετήσουν τους δανειστές μας. Ούτε καν το χρέος μας.

Αν δε μας τύχει η Ισλανδία στα μπαράζ μάλλον δεν πηγαίνουμε στο παγκόσμιο κύπελλο. Μην το θεωρήσουμε άδικο όμως και ψυχανεμιζόμαστε χωρίς λόγο. Όσο κι αν το επιθυμούμε από πού κι ως πού αξίζει να πάμε; Επειδή κερδίζουμε με το ζόρι τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν;

Οι 58 έγιναν 59. Υπέγραψε στην «Ελιά» του Βενιζέλου και ο Δάκος.

Στη (Ε)ΔΤ όλα καλά. Πέμπτη ώρα 15:40 σε κάτι σαν δελτίο δεν είχαν καλεσμένο βουλευτή μόνο της ΝΔ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

Δ-Ένδειας: «Τώρα που θέσαμε εκτός τους χρυσαυγίτες από την πιάτσα θα βγάλουμε κι εμείς κάνα φράγκο για επιδόματα, γιατί με τους μισθούς που δίνουμε κλέφτες θα τους κάναμε τους αστυνομικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: