9/10/13

Ο λαός δε γκζεχνά τι σημαίνει ΦΠΑ

Tον Αύγουστο σημείωσε αύξηση η είσπραξη του ΦΠΑ. Στο υπουργείο Οικονομικών τρέχουν και δε φτάνουν. Θεωρούν την εξέλιξη ως αποτυχία.

Η ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας τεσσάρων Βουλευτών. Τριών της ΝΔ και ενός που εκλέχτηκε με τη ΔΗΜΑΡ και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ. Απέρριψε την αίτηση άρσης ασυλίας ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Για το άλλο άκρο ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα.

Στο ένα άκρο η σημερινή απαγόρευση για αύριο στάσης εργασίας στο μετρό και το Τραμ ως παράνομη και καταχρηστική. Στο άλλο άκρο η Αστυνομία κλείνει όποτε θέλει σταθμούς του μετρό κυρίως Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, όταν υπάρχει συγκεντρώσεις εκεί, όπου ο κόσμος φτάνει με άλλο μέσον καταχρηστικά και παράνομα.

Από τις πρωτοποριακές προτάσεις εξόδου από την κρίση: Κατάφερα και το αυτοκίνητό μου καίει ξύλα. Γυρνάω στις γειτονιές με τα πόδια και μαζεύω ξύλα. Τα πουλάω σε όσους έχουν τζάκια και ξυλόσομπες και με τα λεφτά που μου δίνουν αγοράζω βενζίνη για το αυτοκίνητο.

Ο Τόμσεν βρήκε επιτέλους γιατί τα μνημόνια μας έφεραν σε χειρότερη θέση από αυτή που είχαμε πριν την προσφυγή ΓΑΠ στο ΔΝΤ. Η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλο πληθυσμό για την οικονομία της.

Καταργούμε τις παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, δηλαδή το κράτος δεν εισπράττει, διαλύουμε και το κοινωνικό κράτος, δηλαδή το κράτος δεν δίνει, καταχρεώνουμε τη χώρα και μετά την αποκαλούμε βαρέλι χωρίς πάτο. Πράγματι, αυτή η χώρα μόνο τον πάτο της κατάφερε να πουλήσει.

Όσο πιο ακατάλληλη αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή, όσο πιο εγκληματική οργάνωση αποδεικνύεται τόσο πιο μεγάλη τιμωρία για το σύστημα τη θεωρούν κάποιοι και συνεχίζουν να την υποστηρίζουν. Αν θες να χτυπήσει κάτι φτιάξε κάτι καλύτερο.

Η κυβέρνηση κατηγορείται για παρακράτηση παρακρατικών που ανήκουν σ’ όλο τον κόσμο και όχι μόνο στις φυλακές.

Κωδικός εποχής: Τι μ’ λειπ; Τ’ βαλτσάκ’ τσ’ ΕΥΠ. Ο Κατραμτζαφέρης δήλωσε ότι παρακολουθούσαν βαλιτσακικώς βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μπορέσουν να τον κατηγορήσουν για συμμετοχή του σε «τρομοκρατικά» χτυπήματα στις Σκουριές. Αν ισχύει, το ερώτημα δεν είναι μόνο πώς το έμαθε ο Καράμ, αλλά και γιατί να μην παρακολουθείται ένας βουλευτής του ΚΚΕ;

Έπειτα από πολλούς μήνες, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας για την τελετή του αγιασμού. Πολλοί βουλευτές τον πλησίασαν, γιατί είχαν τόσο καιρό να τον δουν που είχαν αρχίσει να ξεχνούν τα χαρακτηριστικά του. Τα «Πώς από δω;» δίναν και παίρναν. Η εμφάνιση του πρωθυπουργού της χώρας στη Βουλή ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για πολλούς. Όπως στα σχολεία, έτσι και στη Βουλή μετά τον αγιασμό ήρθε ο αδειασμός. Άρτσι μπούρτζι την κοπάνησαν όλοι, άλλος για να μην του άρουν την ασυλία, παράλλος για να μη φάει καμιά κλωτσιά από Κασιδιάρη, κατάλλος γιατί βαριότανε, διάλλος γιατί τον βαρούσανε τηλέφωνα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: