6/10/13

Καλέ χούντα καλέ να τα

Το επόμενο Μνημόνιο θα λήξει το 2050 γιατί είναι το τρίτο το μακρύτερο.

-Χρωστάτε 10.000 € στη ΔΟΥ Χαλανδρίου.
-Βεβαίως. Να πληρώσω. Έχετε ρέστα από γκαρσονιέρα στο Παγκράτι;

Από το Υπουργείο Εργασίας ήλθε μια διευκρίνιση: «Οι νέες θέσεις εργασίας αυξάνονται, αλλά δεν μειώνεται η ανεργία επειδή μειώνονται οι παλιές θέσεις εργασίας».

Η Γερμανία ζητά κούρεμα γουλί του κατοχικού δανείου σε στυλ χρυσαυγίτη.

Αντωνάκης: «Συλλαμβάνω χρυσαυγίτες, τους εξαρθρώνω την οργάνωση για να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Ως προστατευόμενος μάρτυρας προτίθεται να καταθέσει ο Βύρων Πολύδωρας υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Επειδή υπάρχει πληθώρα μαρτύρων που ζητούν να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής, για να προστατευθούν συζητιέται να περιμένουν να γίνουν δεκτοί από τον ανακριτή στην ουρά συγκεκριμένης ΔΟΥ ώστε να μην τραβούν την προσοχή.

Εντολή στην Εισαγγελία Εφετών έδωσε η Εισαγγελέας του Άρειου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν διακίνηση πολεμικών όπλων από τον καταζητούμενο επιχειρηματία και εκδότη του «Πρώτου Θέματος» Αναστάσιο Πάλλη - υπόθεση που σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή.
http://www.efsyn.gr/?p=126989

Εις τας Σέρρας ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγείς βουλευτής Νικήτας Σιώης, ενάμιση μόλις μήνα μετά τις εκλογές, αν και άνεργος, επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και παραιτήθηκε, ανοίγοντας τον δρόμο για τον μέλλοντα γαμπρό του Νίκου Μιχαλολιάκου. Και ερωτώ: ήθελε και παραιτήθηκε; Και απαντώ: ήξερε τι τον περιμένει αν δεν παραιτείτο. (Για την ώρα είναι άρτι συλληφθείς από την αστυνομία για οπλοκατοχή) Ποιος μίλησε για οικογενειοκρατία; Επειδή βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ο αρχηγός Μιχαλολιάκος, η σύζυγός του και με το ζόρι ο γκόμενος της κόρης του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: