31/10/13

Πάγκαλε, τι πίνεις και δε μας δίνεις;

Ρώτα τη Μενεγάκη αν μας ψεκάζουν ή αν μας παρακολουθούν τα τηλέφωνα και μας προσφέρουν συνέχεια καινούργια μοντέλα.

Εγώ έχω υπομονή. Ξέρω ότι αύριο-μεθαύριο θα κλείσουν τα εργοστάσιά τους Βούλγαροι επιχειρηματίες και θα τα κουβαλήσουν στη φτηνότερη Ελλάδα.

Μεγαλύτερη επιτυχία της κυβέρνησής μας είναι που αποκατέστησε το κύρος της χώρας μας. Έτσι, πληρώνουμε ακριβότερα το φυσικό αέριο από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Επιτέλους αυξήθηκαν οι άνεργοι στη Γερμανία σε πρωτοφανές επίπεδο από το 2001. να κι ένα καλό νέο για την Ελλάδα. Ο «μονόδρομος» του νεοφιλελευθερισμού (να μην πληρώνουν οι πλούσιοι φόρους) δεν τραβάει πουθενά.

Το αυτοκίνητό μου στην πόλη καίει λίγο, στην εθνική καίει πολλά. Στην πόλη καίει βενζίνη, στην εθνική καίει διόδια.

Διόδια και στα ΜΜΜ. Μπαίνοντας -με εισιτήριο φυσικά- θα πληρώνεις και μισό ευρώ, εξαιτίας, λένε, των τσαμπατζήδων. Οι ελεγκτές καταργούνται και όποιος επιβάτης πιάσει τσαμπατζή θα του αρπάζει αυτός το πρόστιμο.

Αποκατάσταση της αλήθειας. Όχι η πτωχή -πλην όμως τιμία- ΕΥΠ, αλλά η NSA παρακολουθούσε τα τηλέφωνα των Αμερικανών πρεσβευτών σε Αθήνα και Άγκυρα. Μετά αυτή η υπηρεσία μέσω της αδελφής ΕΥΠ αποσπάσματα των καταγεγραμμένων συνομιλιών στον αρχιμαζόχα Πάγκαλο που γούσταρε ν’ ακούει να τον βρίζουν. Ναι, το έχει ακόμα αυτό το βίτσιο και όπως φαίνεται καταφέρνει και το απολαμβάνει. Τώρα γελάει εκτάκτως γιατί έμαθε πως προχθές αυτοκτόνησαν άλλοι 10 πρώην ψηφοφόροι του.

Η ΚΕ του ΚΚΕ απέλυσε τον Μπογιόπουλο από τον Ριζοσπάστη, επειδή, είπαν, αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση, κάτι που καταγγέλλει το κόμμα όταν το κάνουν άλλοι εργοδότες.

Εντάξει, τα μαντριά γλυτώνουν τον φόρο ακινήτων. Όποιον όμως βγαίνει από το μαντρί τον τρώει το φόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: