3/10/13

Ο αγώνας τώρα μαχαιρώνεται

Εκείνη την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός έχανε εντός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο Παύλος έπεφτε νεκρός. Χθες ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας την Άντερλεχτ και οι χρυσαυγίτες δεν σκότωσαν κανέναν τουλάχιστον Έλληνα. Είναι κι αυτό μια καλή αρχή δια πατέρα.

Όταν συλλαμβάνεις έστω και μισό βουλευτή πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μετά την απολογία του (κατάθεση)  στον ανακριτή θα οδηγηθεί σε προσωρινή κράτηση (πρώην προφυλάκιση) και όχι στο πάνθεον των ζωντανών ηρώων.

Ο Δ-Ένδειας ξεσπαθώνει κατά του ναζισμού: «Χάσαμε τον πόλεμο, αλλά δεν χάσαμε ακόμα τη μάχη». Ξύλινα σπαθιά.

Λίγη ηγετική ή και πολιτική αξία αν είχε ο Βενιζέλος θα έβγαζε αμέσως τώρα το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση μπας και το σώσει εκλογικά συνεπώς και ιστορικά. Ας αφήσει τον Σαμαρά να κάνει κυβέρνηση με τους πολιτικά συγγενείς του χρυσαυγίτες ή να προσφύγει σ' εκλογές κι εκεί καθένας το παλεύει. Αν ο Βενιζέλος αφήσει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά το παραδίδει αμαχητί στη λήθη. Οι ΠΑΣΟΚοι είναι σήμερα οι λήθης ύποπτοι.

Οι παπάρες που έλεγαν ότι καλά έκανε ο Σαμαράς (;) κι έπιασε τους χρυσαυγίτες ποιους εννοούσαν; Τον Ρουπακιά που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να σκοτώνει άνθρωπο; Και γι’ αυτό πρέπει να πούμε ευχαριστώ στον Σαμαρά; Ή επειδή είναι μέσα ο Λαγός για τον οποίο η ΕΥΠ ήξερε από πέρσι ότι πρόκειται για μαστροπό, παιδόφιλο και άλλα εθνικίδια κι εθνικίδια μας κλάσατε (τεμαχίσατε) τ' αντίδια;

Πακιστανέ, μη φοβάσαι πια τίποτα. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι προστατεύουν τα ανθρώπινά σου δικαιώματα και οι ελεύθεροι χρυσαυγίτες το μπάγκο σου.

Πρώτο κόμμα στις φυλακές ήταν η Χρυσή Αυγή είπε ο Αραβαντινός στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα. Γιατί άραγε δεν μας φαίνεται παράξενο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: