21/10/13

Αλαφούζος: Τον ήπιαμε χωρίς Π-Ανθρακικό

Τον βάλανε να πει και είπε ο αγαθός Παπαμιμίκος (δίχως Μαίρη) ότι ο Τσίπρας είναι υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν με το κόμμα της ευρωπαϊκής άκρας αριστεράς. Είπε ο αγαθός ότι μεταξύ άλλων ακραίων έχει και Ανατολικογερμανούς. Κάποιος να του εξηγήσει ότι Ανατολικογερμανοί είναι και η καγκελάριος της Γερμανίας και ο πρόεδρος αυτής της δημοκρατίας.

Ευτυχώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρέμασε ταμπέλα: «Ξανανοίξαμε και σας περιμένουμε». Ο Αντωνάκης που αύριο θα ψάχνει για δουλειά το σκέφτεται από τώρα. Ο ΓΑΠ τα κατάφερε και είπε στο Μπλούμπεργκ σύντομο ανέκδοτο ως συμβουλή στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για να βγει από την κρίση: «Κάντε δημοψήφισμα». Και πέσαν γέλια. Ξεκίνησε ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε τη συνέντευξη και παρέσυρε και τον ΓΑΠ που στο τέλος δήλωσε κάτι σαν «Πώς τα λέω ο πού».

Πού σκέφτηκε ο Μιχαλολιάκος να συνεργαστεί με ποινικούς όπως ο Λαγός; Έκλεψε την ιδέα από το άλλο άκρο. Αν θυμόμαστε καλά στην επιφάνεια βγήκε ότι αυτό έκανε η ομάδα του μακαρίτη του Τσουτσουβή που αποσχίστηκε από τον ΕΛΑ και πήγαν υπέρ βωμών και εστιών.

Ο στούρνος ο Αντωνάκης και ο Βαγγέλας παραδίπλα του ισχυρίζονται ότι η τρόικα έκανε καλή δουλειά στην Ελλάδα. Η τρόικα όμως διαφωνεί και επιμένει ότι τα έκανε σκατά γι’ αυτό απαιτούνται νέα μέτρα και να διογκωθεί κι άλλο το χρέος της χώρας. Όποιος απ’ τις δύο πλευρές κι αν έχει δίκιο δεν είναι καλό για κανέναν.

Ο Τόμσεν επιμένει να επιβληθούν στους έλληνες μονώσεις πατζουριών και πλειστηριασμοί κατ’ οίκων. Ο Στουρνάρας δειλά του αντιπροτείνει για το θέμα της θέρμανσης οικονομία κατοίκων.

Ο Αντωνάκης απειλεί να σπάσει τα μούτρα της τρόικας επειδή εκείνη του έκοψε τον κώλο. Ο Πρετεντέρης ασκεί αντιπολίτευση, ο Βενιζέλος αντιπολιτεύεται τον υπουργός Εθνικής Άμυνας ως προκάτοχός του. Φοβάμαι ότι σε λίγο ο Μανώλης Καψής θα κριτικάρει τον υφυπουργό δημόσιας τηλεόρασης. Κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ευτυχώς στο μοναδικό υπουργείο της χώρας, το Οικονομικών, συζητιέται ως έσχατη λύση να μπει στις ΔΟΥ παγκάρι.

Στο καφενείο όλα καλά. Τ’ αφεντικό τρελάθηκε και τα κερνάει όλα. «Άλλο ένα υποβρύχιο στον Βαγγέλα». Όπως και το προηγούμενο έτσι κι αυτό το υποβρύχιο τα παίρνει και γέρνει.

-Τι κοινό έχει ένα ελληνικό υποβρύχιο με έναν ελληνικό ιπποπόταμο;
-Τον Βενιζέλο.

Όλα τ’ άλλα φυσιολογικά. Ο Μητσοτάκης έστειλε συλληπητήριο τηλεγράφημα για το θάνατο του Χάρου. Ο Παναθηναϊκός έχασε εντός έδρας από τον Πανθρακικό επειδή ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα μιας μόνο πόλης, ενώ ο Πανθρακικός είναι ομάδα ολόκληρου γεωγραφικού διαμερίσματος. (Με πληθυσμό το ένα δέκατο της Αθήνας)

Έξω από την Ελλάδα οι ξένες που πουλάνε τα παιδιά τους φτηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: