4/10/13

Στο απ-λ-αίσιο των δύο άκρων

Η ΕΟ 17 Νοέμβρη (δεν είναι ακόμα στις δημοσκοπήσεις) εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία απαιτεί να μην κρατείται η Χρυσή Αυγή στις γυναικείες φυλακές και μάλιστα σε κελιά πάνω από τα δικά τους.

Η απελευθέρωση των χρυσαυγιτών έριξε το ποσοστό της ΝΔ. Αποτελέσματα δημοσκοπήσεων πρέπει πια να δημοσιοποιούνται όχι κάθε βδομάδα, αλλά κάθε μέρα. Σημειώνουμε: Οι κυριακάτικες εφημερίδες, πρόσφεραν περιοδικά, cd, dvd, βιβλία, εκπτωτικά κουπόνια, ταξίδια, δάνεια, ετήσιους μισθούς… πάνε αυτά. Τώρα σαν τρελοί την Κυριακή στο περίπτερο να πάρουμε δημοσκοπήσεις. Το φύλλο με cd χωρίς δημοσκόπηση 1,5 €, με δημοσκόπηση 4 €.

Παίδες, μην ξεχνάτε όσο ανεβαίνει το ποσοστό των ναζιστών τόσο θα κόβει χρήματα από την Ελλάδα το παγκόσμιο τραπεζικό λόμπι των «Εβραιομασόνων» που κατά τη γνώμη σας πάντα ψάχνουν αφορμή να κάνουν κακό στον ελληνισμό. Αν πιστεύετε ότι νταβατζήδες μπράβοι και λοκατζήδες μπορούν να τους εξαρθρώσουν καλά να πάθετε.

Ακόμα δεν τελείωσαν τα βάσανα του Ρουπακιά. Ετοιμάζονται να βάλουν φυλακή και την πεθερά του.

Ο άλλος τηλεφωνεί, λέει, στον ΟΓΑ κάθε μέρα εδώ και 10 μέρες, αλλά δεν το σηκώνει κανείς. Στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) όλα τα τηλέφωνα δείχνουν κατειλημμένα. Και δε χαίρεστε; Νομίζετε ότι αν σας απαντήσουν θα αισθάνεστε καλύτερα;

Πονηρούληδες κυβερνητικοί λένε ότι για να νικήσουμε τη Χρυσή Αυγή πολιτικά και κοινωνικά πρέπει να πάνε όλα τα κόμματα μαζί. Ναι; Γιατί παρακαλώ; Αφού κοινωνικά τους χρυσαυγίτες  τους ανέβασε η προσφυγή στο ΔΝΤ από το ΠΑΣΟΚ και πολιτικά τους θέριεψε η ανοχή της αστυνομίας κυρίως του Δένδια και η θεωρία των δύο άκρων της επίσημης ΝΔ τους νομιμοποίησε. Και γι’ αυτό όλοι φταίμε;

Είναι ντροπή για τη δημοκρατία η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Η συρρίκνωσή της  είναι ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία που στεγάζει πάλι τους χουντικούς.

Μου κλέψανε το πορτοφόλι και μου πήραν τα χρέη και τους φόρους. Δεν είχα τίποτα άλλο μέσα.
Μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μου και μου ’κλεψαν τους φόρους. Δεν είχα τίποτα άλλο μέσα.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο φιρερίσκος όταν έμαθε ότι οδηγείται στον Κορυδαλλό για προσωρινή κράτηση, πρώην προφυλάκιση που καταργήθηκε επειδή δηλώνει νόημα κόντρα στο τεκμήριο αθωότητας που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει, αλλά δε γαμιέται!....

Μάχη Αντωνάκη κατά του ναζισμού: «Μη στενοχωριέται κανείς. Όλοι κερδίσαμε. Νικητές και ηττημένοι». (Σε στημένους αγώνες κατς)

Ο Αντωνάκης στη μάχη κατά των ποσοστών της Χρυσής Αυγής περνάει στο σχέδιο Ραν-Ταν-Πλαν μπι.

Κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η δίκη της έχει αναβληθεί 8 φορές, με τη βοήθεια του γνωστού χρυσαυγίτη διευθυντή κλινικής του ΨΝΑ, Κ. Παρασχάκη, και τη βεβαίωσή του ότι η Σκορδέλη πάσχει από «κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής». Των άλλων

Σκορδέλη, Σκορδέλη, Σκορδέλη / αν είχες μούσι θα ’χες φάει τον Πατέλη.

Συμπέρασμα: όσοι δεν εκλέγονται βουλευτές με τη Χρυσή Αυγή είναι νευριασμένοι και δέρνουν. Όσοι εκλέγονται είναι χαρούμενοι και δε γαμούν που δε γαμούν, δέρνουν.

Ο Αντωνάκης είναι σίγουρος ότι θα νικήσει τη Χρυσή Αυγή γιατί έχει αιχμή του τσεκουριδόρατος τον Βορίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: