1/10/13

Οι χρυσαυγίτες στη ΓAΔΑ έμειναν μ’ ανοιχτό το στόμα

Ο Στουρνάρας έδωσε εντολή στις ΔΟΥ να επιβάλουν έκτακτη εισφορά στους Πακιστανούς μικροπωλητές, που τώρα, χωρίς χρυσαυγίτες νταβατζήδες γλυτώνουν από αυτό το χαράτσι, άρα τους περισσεύουν να δώσουν στην εφορία. Αν κάποιος αρνηθεί, ο ελεγκτής της ΔΟΥ έχει δικαίωμα να του σπάσει τον πάγκο με κλωτσιές.

Μετά τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής δεν παρουσιάστηκε πτώση σε κανένα χρηματιστηριακό δείκτη με διεθνή καριέρα. Ούτε άνοδος.

Εντάξει, ο ΚουΚουΕτσούμπας στη σύνοδο 33 κομμουνιστικών κομμάτων τα έσουρε στη Χρυσή Αυγή, ότι είναι δουλέμποροι μεταναστών για να πέφτει το μεροκάματο, εχθροί των σωματείων και υπηρέτες των εργοδοτών. Συμφωνούμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως τι του έφταιγε σ’ αυτό το θέμα;

Η Χρυσή Ζαρούλια δήλωσε ότι πιθανές πρόωρες εκλογές θα είναι καταστροφικές για τη χώρα μας, επειδή το κόμμα της θα πάρει τ’ αρχίδια του.

Βρέθηκε έξυπνος χρυσαυγίτης και μεταφέρεται επειγόντως σε ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και περιχώρων για επιστημονική μελέτη. Η είδηση δεν έχει σχέση με το ότι είναι έξυπνος, αλλά με το ότι βρέθηκε, άρα το έξυπνος δεν μετράει και πολύ.

Κεδίκ-Αλλού: «Για να γίνουν κι άλλες συλλήψεις χρυσαυγιτών πρέπει να προηγηθεί κι άλλη δολοφονία αριστερού τραγουδιστή.»

Τα στόματα άνοιξαν. Αντιτρομοκρατική και Άρειος Πάγος δεν ξέρουν τι να κάνουν για να αντέξουν το φρικαλέο παραμιλητό και τα κλαψουρίσματα.

-Ποιοι μιλάνε τόσο πολύ;
-Οι αθρόες περιστερές.

Και η πεθερά του Ρουπακιά στο κόλπο; Ό,τι παθαίνει ο τύπος το αξίζει.

Απομαγνητοφωνημένη συνομιλία χρυσαυγιτών:
-Έλα ρε, έτσι.
-Άλλε εσύ είσαι; Τι έχεις;
-Με τηλεφώνησε ο Αδόλφος. Ξέρεις εσύ.
-Ποιος Αδόλφος; Ο γνωστός;
-Όχι ο γνωστός, ρε. Ο Αδόλφος Χίτλερ.
-Ποιος;
-Ζει.
-Αθάνατος.
-Αίμα σε μισή τιμή.
-Και τι σε είπε;
-Ότι είμαστε μαλάκες.

Υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί προσχώρησε στη ΝΔ και τώρα ανέλαβε συνήγορος του Κασιδιάρη. Μιλάμε, ψώνισαν από σβέρκο όλοι τους.

Είναι κοντοί και χοντροί. Ο Μιχαλολιάκος, η γυναίκα του και κυρίως η κόρη του δεν είναι δείγματα της Αρείας φυλής. Περισσότερο κλίνουν προς τα υπολείμματα του δύστυχου Άρη Θεσσαλονίκης.

Και πως θα έχουμε καθαρότητα της φυλής όταν η γυναίκα του Λαγού είναι Αλβανίδα; (Μην πούμε Αλβανέζα) Χώρια οι Αρβανίτες που είναι στελέχη του συνδέσμου.

Ο Αντωνάκης κάνει ό,τι μπορεί για την πάταξη του ναζισμού. Όποιος αποδεικνύεται ότι ψήφισε έστω και σε δημοσκόπηση Χρυσή Αυγή θα μετάγεται σε στρατόπεδα σωφρονισμού για να επιστρέψει στο μαντρί και να ξαναψηφίζει ΝΔ.

Χρυσή Αυγή: «Οι συλλήψεις των ηγετών μας έδειξαν ότι η Δημοκρατία είναι αδύναμη να σώσει τη χώρα.  Πραξικόπημα τώρα».

Οι παπάρες έφεραν στη βουλή έναν δημοτικό σύμβουλο της Αθήνας που μπαίνοντας στο δημοτικό συμβούλιο χαιρέτισε ναζιστικά κι έγινε διάσημος. Μη μας το παίζουν και αθώες εξαπατημένες περιστερές.

Πολλά στελέχη της άλλης εγκληματικής –κατά τη Χρυσή αυγή- οργάνωσης ΠΑΣΟΚ ζητούν να συλληφθούν άμεσα τα μέλη της ηγεσίας τους.

Οι χρυσαυγίτες δεν είναι αγανακτισμένοι πολίτες. Είναι αγανακτισμένοι οπλίτες. Ή αγανακτισμένοι φασίστες; Μπερδεύτηκα, διακόπτω, πηγαίνω να το σκεφτώ.

Μέλη Χ.Α. στο Channel 4: «Αν φανούν τα πρόσωπά μας, οι αριστεριστές θα έρθουν στα σπίτια μας».
Ρε καλόποαιδα, δεν πηγαίνει το μυαλό σας ότι δεν χρειάζεται να δει κανείς τα πρόσωπά σας στην τηλεόραση για να καταλάβει τι καπνό φουμάρετε; Αφού κάνουν μπαμ από μακριά. Εκτός αν εννοείτε ότι θα βάλετε περούκες. Όμως ποιος σας είπε ότι θα έρθουν κάποιοι να σας κάνουν τη χάρη να σας δείρουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: