8/10/13

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99%


Από 24/12/2011
Αν η Ελλάδα δεν είναι χρεοκοπημένη τι είναι; Μην απαντήσει κανείς, θα με νευριάσει.

Η κατάσταση της οικονομίας είναι απογοητευτική. Ο μπεκρούλιακας τύπος του ανέκδοτου που τα κονόμησε πουλώντας τα μπουκάλια, τώρα απαντά: «Πούλησα τα καπάκια». 
Πώς ελέγχει ο τραπεζίτης πρωθυπουργός τους πολιτικούς υπουργούς του που ενδιαφέρονται για τις ψήφους που θα πάρουν ή θα χάσουν; Με αξιοπιστωτική κάρτα;
Δεν ήταν ανάγκη να ορκιστεί αυτή η κυβέρνηση. Δε χρειάζεται να την πιστέψουμε, αφού δεν κάνει τίποτα.

«Αποφασίστε να πληρώσουν οι ψηφοφόροι σας τα αφεντικά μου», φέρεται να είπε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει ψηφοφόρους, ούτε σκέπτεται να δεχτεί τέτοια χρέωση σε βάρος του..
Το Θέατρο Ζέχνεις ανεβάζει και φέτος την τραγική κωμωδία «Προμηθέας Χρεώστης». 

Ο πραγματικός σκοπός έκδοσης της Ελευθεροτυπίας στα μανταλάκια.

Ο κατασκευαστικός κλάδος πάντα ήταν κυβερνητική υπόθεση της Βουλής γιατί προέσχες το εθνικό συμφέρον για κάθε κονόμα. Μετά την απόφαση για προσωρινή κράτηση (πρώην προφυλάκιση) του κτηματία Εφραίμ, τις φυλακές της χώρας προτίθεται να καθαρίσει η Μονή Σκαϊπεδίου. Το καλοκαίρι θα τις φυτέψει και το φθινόπωρο θα τις ανταλλάξει με τη λίμνη των κύκνων χαλί.

Η Κεντρική Ελβετική Τράπεζα παγώνει τους λογαριασμούς προμηθευτών όπλων της Ελλάδας. Σε περίπτωση ενοχής τους η Ελβετία θα κατασχέσει τα υποβρύχια και θα τα βάλει εκεί που ξέρει.

Τα κανάλια πρόβαλαν για 100στή φορά τον πρωτότυπο τίτλο «Στα λευκά ντύθηκε η Πάρνηθα» και μας θύμισαν που πριν από χρόνια ήταν ντυμένη και στα πράσινα και μετά στα γκρίζα.

Τα ΝΕΑ μας καλούν να αισιοδοξούμε για το μέλλον. 15 Ιανουαρίου: Επικουρικής της Μεγαλομάρτυρος...

Το μέλλον είναι καλό. Μέχρι χθες.


Και μην αρχίσει κανείς τα «Γαλλικά» για βιομηχανικά εμφυτεύματα στήθους και άλλες PIPes!..

-Ποιος παίζει νομοσχέδια σίριαλ;

   

-Το Καζάνι της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: