30/9/13

Για να μην ξεχνιόμαστε με τα χρυσαυγά:

Όσοι δεν έχουν κτήματα κι έχουν χρόνια να εμφανιστούν στο χωριό καταγωγής τους θα υποστούν την έκτακτη φορολογική εισφορά «Μαύρη Πέτρα Πίσω τους».

Άλλος βλέπει το ποτήρι μισοπιωμένο, άλλος μισοχυμένο.

Ο Μπερλουσκόνι απειλεί τον πρωθυπουργό Λέτα ότι με το διώξιμό του από τη Γερουσία θα ξεκινήσουν κάθε τόσο να παραιτούνται βουλευτές του. Ο Λέτα απαντά με άλλα λόγια τραγουδιόμαστε:
Στίχοι: Γιάννης Λογοθέτης / Μουσική:  Γιάννης Κιουρτσόγλου / Ερμηνεία: Δημήτρης Πουλικάκος & Ιωάννα Κιουρκτσόγλου

Η Τρόικα αποφάσισε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του Στουρνάρα είναι 80-10 €. Το πλεόνασμα του Μιχαλολιάκου βρέθηκε 41.000 €. Τι συμπεραίνετε; Πράγματι, ότι ακόμα κι ο Μιχαλολιάκος είναι πιο καπάτσος στα οικονομικά από τον αρμόδιο υπουργό. (Ο Στουρνάρας από τσαντίλα σκέφτεται να τον πάει για φοροδιαφυγή)

Πώς λέγεται ο αστυνομικός που πάντα μπορεί να τα καταφέρνει; Καμπάτσος. (Χα-χα, γελάσαμε και σήμερα)

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Κανείς δεν έβγαλε πολλά λεφτά δουλεύοντας πολύ. Άλλωστε για να δουλεύει πολύ σημαίνει ότι δε βγάζει πολλά λεφτά.

Μεγάλη κινητοποίηση ανέργων που ζητούν να μειωθεί το επίδομα ανεργίας που καταβάλλεται υποχρεωτικά. Ζητούν να καταβάλλουν στον ΟΑΕΔ μόνο 200 € το μήνα και όχι μόνο για να ψάχνει να τους βρίσκει δουλειά, αλλά και να σώσει να τους βρίσκει κι όλας.

Αν με τη νέα κυβέρνηση Μέρκελ ο Φούχτελ δεν είναι πια υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας θα μας αδειάσει τη γωνιά και τα σκουπιδιάρικα;

-Χθες πληρώθηκα.
-Στ’ αλήθεια;
-Όχι, σε κέρματα.

-Πώς τα βλέπετε τα πράγματα;
-Καλύτερα να μην τα βλέπαμε.

Ο νέος νόμος πριν τα νέα μέτρα, προβλέπει ότι για να γίνει απεργία στο δημόσιο πρέπει να συμφωνούν πάνω από τους μισούς εργαζόμενους και ο αρμόδιος υπουργός. Για απεργία στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να συμφωνεί και η εργοδοσία.

-Σε πειράζει που ο Στουρνάρας κάνει στην Τρόικα τον καουμπόη;
-Όχι τόσο, όσο που κάνουμε εμείς τα άλογα.

Σας παρακαλώ, δεν είμαι απατεώνας, δε ζητάω τα λεφτά σας. Δε μπορώ ν’ ακούω άλλες δηλώσεις Βενιζέλου, σας παρακαλώ να σχωρεθούν τα πεθαμένα σας, ζητήστε πρόωρες εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Οι τροϊκανοί έφυγαν από την Ελλάδα εκνευρισμένοι, όχι από υποτιθεμένη διαπραγμάτευση με ιθαγενείς υπουργούς, αλλά επειδή δεν φαίνεται να ασχολείται κανείς μ’ αυτούς.

Κύριε Αντωνάκη μας, αφού οι εκλογές οδηγούν τη χώρα σε περιπέτεια που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, γιατί δεν τις καταργείτε;

-Πώς είναι δυνατόν, μπαμπά, να κάνουν κακό στη χώρα οι εκλογές, σε συνθήκες Δημοκρατίας;
-Σε συνθήκες Νέας Δημοκρατίας.

Μην αυτοκτονείτε. Μην τους κάνετε τη χάρη. Αυτοκτονήστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: