22/9/13

Ελληνογερμανικές εκλογές. Καλό βόλι, Αντωνάκη

Αν ήμουν διατεθειμένος να συμφωνήσω με τη θεωρία των δύο άκρων θα είχα από τη μία τη Χρυσή Αυγή και από την άλλη, ως δεύτερο άκρο θα είχα τη 17 Νοέμβρη. Ωραία, παλικάρια μου, τη 17 Νοέμβρη την πιάσατε. Σειρά τώρα έχει το άλλο άκρο.

Αν πιάσετε όλους του χρυσαυγίτες ας αφήσετε ελεύθερους τους ψηφοφόρους τους. Πολλοί είναι οι ίδιοι που λέγανε κάποτε «Ε, ρε 17 Νοέμβρη που σας χρειάζεται!...» Τα ίδια δειλά ανθρωπάκια που φοβούνται να κάνουν κάτι για να φτιάξουν τη ζωή τους και το αναθέτουν σε άλλους, λες και οι άλλοι τέτοια διάθεση έχουν. Τώρα τα δειλά ανθρωπάκια μπλέξανε με τύπους που βγάλανε τα παιδιά τους στο κλαρί. Καλά να πάθουν.

Γιατί φερθήκατε τόσο ευγενικά στον Ρουπακιά; Τον Σάββα Ξηρό τον είχατε φλομώσει στα ναρκωτικά για να κελαηδήσει. Είναι σα να λέμε ότι τον Ρουπακιά δεν τον ανέλαβε η αντιτρομοκρατική ακριβώς για να μην κελαηδήσει. Σας είχε πάρει τα αυτιά ο Ξηρός, ε;

Πόσο καιρό θα ζήσει στις φυλακές ο Ρουπακιάς; Λίγο. Θα τον φάνε πάνω στο εξάμηνο, πρώτον επειδή αυτός είναι ο χρόνος της μαφίας και δεύτερον επειδή είναι ηλίθιοι. Ήδη έχουν ξεκινήσει να τα λένε άλλοι και αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση της οποίας αντιπρόεδρος είναι κάποιος Βενιζέλος φερόμενος και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Βρε τι θυμόμαστε!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου απενοχοποίησε το σκυλάδικο. Όχι ακριβώς το τραγούδι, δεν υπάρχει άλλωστε σκυλάδικο τραγούδι. Το σκυλάδικο είναι τρόπος διασκέδασης ως αντίκρισμα τρόπου ζωής. Ο Ανδρέας στη δεκαετία του ’80 δικαίωσε αυτό τον τρόπο ζωής. Μαζί και υπουργοί του και υψηλά κυβερνητικά στελέχη, αλλά και πιο κάτω, ακόμα και τοπικοί κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ κλείναν σε σκυλάδικα χορούς συλλόγων. Ο μακαρίτης Βαγγέλας Γιαννόπουλος ονόμασε τα σκυλάδικα πολιτιστικά κέντρα. Αλήθεια γιατί δεν ξεκαθαρίζει τώρα ποια η σχέση του Βαγγέλα με τον Τσακογιάννη μέσω του κολλητού του κάποτε συνεργάτη Γιαννόπουλου ανιψιού του Βαγγέλα;

Πώς θα χρεωθεί και πώς θα μας ξεπληρώσει το ΠΑΣΟΚ που έφερε στα σπίτια μας τους ιδιοκτήτες σκυλάδικων που πουλούσαν όπλα και ναρκωτικά; Έχρισε παράγοντες της ζωής μας τ’ αφεντικά των φυλακόβιων που είχαν για μπράβους. Των φυλακόβιων που τώρα με κλειστά σκυλάδικα και ΠΑΣΟΚ τους έχει για μπράβους η Χρυσή Αυγή. Ναι, για τους παρακρατικούς του Σαμαρά μιλάω.

Η ηλιιθιότητα των χρυσαυγιτών μας έπεισε ότι ο φασισμός είναι τρομοκρατία.

Αυτό που είπε η θεατής του αγκλήματος αστυνομικίνα της ομάδας Δέλτα, αυτό το "Ε, όχι και μαχαίρι", τα λέει όλα όσα λείπουν. Ακόμα, επειδή πήγαμε φαντάροι, σας διαβεβαιώνουμε ότι τους εκπαιδευτές χρυσαυγιτών από ΟΥΚ και ΛΟΚ είναι αδύνατον να μην τους γνωρίζουν οι προϊστάμενοι αξιωματικοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: