7/9/13

Θες άλλο νοίκι;

Ο Σαμαρ Αγάς στη ΔΕΘ-έλω έκανε καλού-κακού μια προεκλογική ομιλία γιατί κανείς σήμερα δεν ξέρει τι του ξημερώνει, ούτε τι του νυχτώνει το μέλλον. Αν κατάλαβα καλά από την ομιλία του ζούμε σε μια ευτυχή χώρα. Εδώ και καιρό υποπτευόμουν ότι ζω στο Κατάρ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Συμφωνούμε με τον Αντωνάκη, η Ελλάδα δεν είναι όπως ήταν πέρσι. Περνάμε πολύ χειρότερα.

Θυμάμαι εκλογές όπου διαγωνίζονταν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ποιος θα μειώσει περισσότερο τις τιμές αυτοκινήτων. Σήμερα κοντεύουμε να μας δίνει η κυβέρνηση μας τα αυτοκίνητα δίνει με το ζόρι για να μας φορολογεί. Το ίδιο θα γίνει αύριο με τα απούλητα διαμερίσματα. Παλιά όταν βλέπαμε στις ΔΕΘ-έλω ομιλίες πρωθυπουργών πολλές παροχές και προσλήψεις καταλαβαίναμε ότι πάμε για εκλογές. Τώρα πώς θα καταλάβουμε ότι πηγαίνουμε σ’ εκλογές; Από τις λιγότερες απολύσεις και τις λιγότερες μειώσεις μισθών και συντάξεων; Ή μήπως λιγότερες αυξήσεις τιμών προϊόντων και υπηρεσιών;

Δεν πήγα Θεσσαλονίκη φέτος γιατί δεν είμαι αστυνομικός. Ναι, οι μισοί επισκέπτες της ΔΕΘ-έλω ήταν αστυνομικοί που διαδήλωναν και οι άλλοι μισοί αστυνομικοί που τους εμπόδιζαν να πλησιάσουν στην έκθεση.

Εγώ αγωνίζομαι κατά των κατασχέσεων. Κάτω τα χέρια από τον καναπέ μου. Χωρίς αυτόν πώς θα κάνω την επανάστασή μου;

Στο ΠΑΣΟΚ προβληματίζονται: «Η διημερίδα που διοργανώσαμε ήταν συμπόσιο ή συμπόνιο;»

Η Μενεγάκη ερωτά: «Τι ακριβώς προσφέρει στους παπάδες η διδασκαλία θρησκευτικών στα λύκεια;»

-Μπαμπά, στις Γερμανικές εκλογές με ποιον είμαστε;
-Πριν ή μετά;

Το ελληνικό κράτος χρωστάει σε όσους μιλάνε Ελληνικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Στουρνάρας: «Όταν έλεγε ο Σταϊκούρας ότι το 2014 θα βγούμε στις αγορές εννοούσε νυχτερινή έξοδο». Δηλαδή η εξαγγελία για έξοδο της χώρας μας στις αγορές πάει περίπατο. Ίσως οι άνθρωποι εννοούσαν ότι το 2014 θα βγουν οι ίδιοι στις αγορές για να βρουν δουλειά. Μάλλον δεν θα είναι υπουργοί, ελπίζουμε να ξέρουν κάποια δουλειά να κάνουν. Εγώ ούτε για λογιστές, ούτε πολύ περισσότερο για φοροτεχνικούς θα τους έπαιρνα. Ή η Ελλάδα ή αυτοί θα προχωρήσουν σε εθελούσια έξοδο στις αγορές

Η τρίτη βοήθεια από την Τρόικα δεν θα περιέχει χρήματα, αλλά μόνο μια χρονιά, το 2015 και μάλιστα με δόσεις. Προσοχή ούτε αυτή η χρονιά θα έχει κάρτα αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: