8/9/13

Ομπάμ(ι)ας

Ο Ομπάμας θα βομβαρδίσει τη Δαμασκό. Έτσι θα δείξει στον Άσαντ τι εστί δαμάσκηνο. «Δε μπορεί», σκέφτεται, «…να είμαι πρόεδρος των ΗΠΑ με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και να λήξει και η δεύτερη θητεία μου χωρίς να έχω ξεκινήσει έστω έναν πόλεμο».

Πράγματι ο Ομπάμα θα γίνει Syrial Killer. Τι τραβάει ο μαύρος!... Ό,τι και ο Αντωνάκης που θέλει να γίνει Syriza Killer.

Ο ΦΠΑς είναι μυστήριος φόρος. Όπως είναι δεν αποδίδει, αν αυξηθεί αποδίδει λιγότερα και αν μειωθεί δεν αποδείδει περισσότερα.

Ο Στουρνάρας ισχυρίζεται ότι διανύσαμε τα 2/3 (66,67%) του δρόμου για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο Βενιζέλος ως πιο αρμόδιος μετράει ότι διανύσαμε τα 4/5. (80%) Υψηλότερο ποσοστό σχεδόν 100% δίνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά είναι για το δρόμο προς την έξοδό τους από την εξουσία.

Όταν θα μιλάει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ-έλω θα γίνονται διαδηλώσεις κυβερνητικών σε όλη τη Θεσσαλονίκη; Και η Αστυνομία με ποιον θα είναι;

Μίλησε και ο Βαγγέλας στην ΔΕΘ-έλω, αλλά δεν το πήραν είδηση πολλοί.

Εντάξει, η εθνική μας μπάσκετ έχασε από την Ιταλία. Τι να πει ο Παναθηναϊκός που έχασε στο ποδόσφαιρο από την Παναχαϊκή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: