15/9/13

Σοβαρή χρυσαυγή

Στα δελτία ειδήσεων αύριο θ' ακούμε: "Παρακαλώ μη βαράτε όλοι μαζί. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ποιοι είναι τα θύματα και ποιοι οι άγαμοι θύται".

Αν ο Μπάμπης πιστεύει ότι οι νεοναζιστές μπορούν να σοβαρευτούν τους θεωρεί ως γελοίους. Δηλαδή όταν βλέπει ο Μπάμπης δαρμένους ανθρώπους πεθαίνει στα γέλια σκεφτόμενους τους τραμπούκους παρακρατικούς. Αν ο Γιάννης Αλαφούζος στρέψει στα ξαφνικά –όπως το συνηθίζει- την πλάτη του στον α-Παπαδημητρίου πού νομίζει ότι θα βρει δουλειά; Θα ρωτήσει τον Κώνστα; Μα κι αυτός ίσως κινδυνεύσει αύριο και προφανώς το ξέρει.

Η εθνική Ελλάδος είναι με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για Αθήνα. Και όμως στις επόμενες δημοσκοπήσεις η Ελλάδα θα νικήσει την Κροατία και η Ιταλία την Ισπανία. Και σταμάτα να ρωτάς τη Μενεγάκη γιατί οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν δεξιές εφημερίδες βγάζουν πάντα πρώτη τη ΝΔ.

Έλληνες παράνομοι μετανάστες στο Πακιστάν; Γιατί όχι; Έτσι θα είναι η Ελλάδα. Τα παιδιά των πλούσιων θα πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία, τα παιδιά των μεσαίων θα πηγαίνουν φροντιστήριο και τα παιδιά των φτωχών θα μαθαίνουν καμιά τέχνη. Κατά το «μάθε τέχνη κι άστηνε» κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές θεωρούνται δημαρχήσιμοι και κάποιες βουλευτίνες δημαρχέσιμες.

Γιατί τους έπιασε ο πόνος τους κυβερνητικούς που θα είναι κλειστά σχολεία και πανεπιστήμια; Για να μη χάνουν λεφτά οι καθηγητές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: